Konyaspor hazırlık maçı oynayacak

Konyaspor hazırlık maçı oynayacak

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada iki gün izin yapan Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir hazırlıklarına başladı. Atiker Konyaspor, milli maç arasında Spor Toto 1. Lig ekipleri Eskişehirspor ve Adanaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncular, menisküs ameliyatı olan ve tedavilerine başlanan Mücahit Atalay, Fallou Diagne ile takımdan ayrı çalışan Adis Jahovic ve Mustapha Yatabare katılmadı.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman saha etrafına kurulan parkurda yapılan koşu ve çabukluk hareketleri ile devam etti.

Oyuncular pas ve top kapma çalışmasının ardından yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

2 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK 

Atiker Konyaspor, milli maç arasında Spor Toto 1. Lig ekipleri Eskişehirspor ve Adanaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek

Atiker Konyaspor, milli maç arasını boş geçirmeyecek ve 2 hazırlık maçı oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto 1. Lig ekipleri Eskişehirspor ve Adanaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Atiker Konyaspor, 23 Mart 16.30’da Eskişehirspor, 27 Mart Çarşamba günü de Adanaspor ile karşılaşacak. Maçlar Kayacık Tesisleri’nde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.