Konyaspor hazır

Konyaspor hazır

Yarın Bolusporla zor geçmesi beklenen bir karşılaşmaya çıkacak olan Konyasporda bu maçın son hazırlığı bugün yapılacak ve yeşil-beyazlılar kendi tesislerinde kampa girecek. Kartalda moraller süper

Bank Asya 1. ligde, 27 puanla lider bulunan Konyaspor, yarın içi sahada ligin güçlü takımlarından Boluspor ile oynayacağı maça hazır. Önceki gün gerçekleştirilene taktik ağırlıklı antrenmanda futbolcuların moral olarak iyi bir görüntü vermesi teknik adamların yüzünü güldürdü.

Tatlıcak tesislerinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Ancak, Abdulvahit Karacabey ve Eser Yağmur, takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak yönetiminde çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, tam sahada yapılan taktik çift kale maç ile devam etti. Çift kale maç sırasında ayağına darbe alan Mehmet Şen antrenmanı tamamlayamazken, takımdan ayrı çalışan Abdulvahit Karacabey ve Eser Yağmur oyuna ikinci yarıda katıldı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.
Kartallar, dünde kombine idmana yaptı.. Bugün ter atarak tesislerde kampa girecek olan Konyaspor’da Koray dışında eksik yok. Biletler ise  kapalı tribün 20 ve diğer tribünler için 1 liradan satışa çıkartıldı. Boluspor’un lige verilen ara öncesi teknik direktör değişikliğine gitmesi ve kırmızı-beyazlı takım yönetici ve teknik adamlarının Konyaspor maçına yeni bir başlangıç ve çıkış gözüyle baktıklarını belirten Konyaspor yöneticileri umutlu konuştular. Yöneticiler,  taraftarların vereceği destekle Boluspor’u yenerek liderliği sürdüreceklerini sözlerine eklediler.,
RECEP: KAZANACAĞIZ
Konyaspor kalecisi Recep Öztürk, Boluspor’da yaşanan teknik heyet değişikliğinin ve rakibin durumunun kendilerini kesinlikle ilgilendirmediğini belirtirken, tek düşüncelerinin Pazar günü tirbünleri dolduracağına inandıkları taraftarlarımızın desteğiyle Boluspor maçını kazanıp yollarına lider olarak devam etmek olduğunu söyledi.
12 hafta sonunda iyi bir çıkış yakaladıklarını ve hak ettikleri konumda yollarına devam ettiklerini ifade eden Recep Öztürk, “8 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 yenilgi aldık. Şu an lider durumdayız. Belki de sezon başında bizden bu kadar iyi bir performans beklenmiyordu. Ama biz sürekli kendi aramızda başarılı olacağımızı konuşuyor ve buna inanıyorduk. Daha da iyisini yapabilirdik. Ama şanssız maçlarımız oldu. Her şeye rağmen iyi bir durumdayız. Önümüzde Boluspor ile oynayacağımız ve şampiyonluk yolunda kırılma noktası niteliğinde olan önemli bir karşılaşma var. Rakibimizde yaşanan teknik heyet değişikliği ve ligdeki konumları bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Her maça olduğu gibi Boluspor karşılaşmasına da kazanmak için çıkacağız. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak Pazar günü sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.
Başarılı sonuçların ardından artık şehrinde kendilerine inanmaya başladığını gördüklerinide sözlerine ekleyen kaleci Recep, “Müthiş bir potansiyele sahip olan ve destek olduğu zaman takımı açısından itici bir güç olan Konyaspor taraftarı bundan sonra sayısal anlamda daha fazla yanımızda olacaktır. Bunun ilk örneğini Pazar günü Boluspor maçında yaşayacağımıza inanıyorum. Onlar tribünleri tamamen doldurarak bizlere destek versinler. Bizde alacağımız galibiyetle onlara büyük bir sevinç yaşatalım” şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.