Konyaspor haftayı 3. sırada tamamladı

Konyaspor haftayı 3. sırada tamamladı

TFF A2 Ligi Final Grubunda yer alan Konyaspor grubun 12. hafta maçında deplasmanda Beşiktaşa konuk oldu

TFF A2 Ligi Final Grubunda yer alan Konyaspor grubun 12. hafta maçında deplasmanda Beşiktaş’a konuk oldu. İlk yarıda sahasında 3-1yendiği rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.İlk yarısı golsüz sona eren maçın 64.dakikasında Konyaspor Abdülkerim Kılıç'ın golüyle öne geçmesine rağmen 83.dakikada Muhammet Demirci'nin golüne engel olamayınca mücadele 1-1 sona erdi.Yeşil-beyazlı ekip bu sonuçla puanını 23'e çıkarttı ve maç fazlasıyla ve averajla 3.sırada yer aldı.

Final grubunda dün Beşiktaş-Konyaspor maçı ile birlikte Medical Park Antalyaspor-Çaykur Rizespor maçı da oynandı. Bugün ise Kartalspor-Kardemir Demirçelik Karabükspor ve Gençlerbirliği-Galatasaray karşılaşmaları oynanacak. Konyaspor grubu ilk 4 takım içerisinde bitirerek Türkiye Şampiyonluğu Play-off maçlarında mücadele etmek istiyor. Temsilcimiz oynadığı 12 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu müsabakalarda 20 gol attı 8 gol yedi. Konyaspor topladığı 23 puanla haftayı 3. sırada tamamladı.

Yeşil-beyazlı ekip 13. hafta maçında 10 Mayısta sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Konyaspor son maçında ise Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip bu 2 maçı da kazanarak grubu ilk 4 içerisinde tamamlamak istiyor. Final grubu ve Klasman grubu müsabakalarının ardından, Final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, Klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere kura çekimi yapılacak. Bu 8 takım, A2 Ligi şampiyonu olmak için Play-Off maçları oynayacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final, yarı final ve final maçları gerçekleşecek. Bu maçlar sonucunda, kazanan takım 2011-2012 sezonu A2 Ligi Türkiye Şampiyonu olacak. Yarı finalde kaybeden takımlar ise 3.lük - 4.lük maçı oynayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.