Konyaspor gün sayıyor

Konyaspor gün sayıyor

Hafta sonu sahasında Galatasaray’ı konuk edecek Torku Konyaspor’da oyuncular ve taraftarlar bu maç için gün sayıyor

Torku Konyaspor’da, iki günlük izinin ardından başlayan Galatasaray maçı hazırlıkları devam ediyor.Salı günü, akşam saatlerinde gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanı salonda fitness çalışmasıyla başladı. Antrenman, yağmur altında pas çalışması ve çift kale maçla tamamladı. Sakat olan Mehmet Güven ise, takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Kartallar dün sabah salonda ağırlık ve kuvvet, öğleden sonra sahada top çalışması gerçekleştirerek günü çift antrenmanla geride bıraktı. Torku Konyaspor’da, Galatasaray maçı hazırlıkları bugün ve yarın basın ve taraftarlara kapalı olarak yapılacak taktik antrenmanlarla tamamlanacak.

Torku Konyaspor ile ligde 25 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray arasındaki maç, Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Şampiyonlar liginde Arsenal ile Salı günü oynadığı maç nedeniyle Konya’ya yorgun gelecek olan Galatasaray’ı yenerek iç sahada galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlayan Konyaspor’da moral süper. Maçın biletlerinin satışına, 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle ilgili yerlerde devam ediliyor. Taraftarlar, yeşil-beyazlı yönetimin aldığı promosyon kararıyla biletlerini Cuma günü saat 24.00’e kadar yüzde 10 indirimle alabilecekler. Biletler Cumartesi günü normal ücret üzerinden satılacak.

RECEP ÇINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.