Konyaspor güçleniyor

Konyaspor güçleniyor

Süper lige biri yıl aradan sonra yeniden dönen ve kalıcı olmayı amaçlayan Konyasporun Kızılcahamam kampı dün başladı. Yeşil-beyazlılar, Bursasporun orta saha oyuncusu Veliye imza attırdılar

Lig hazırlıklarına, Çarşamba günü başlayan ve Tatlıcak tesislerinde kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yapan yeşil-beyazlı takımın önceki akşam ki antrenmanı yine üç grup halinde gerçekleştirildi.. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda iki grup dönüşümlü olarak taktik çalışma, diğer grup ise saha kenarında kurulan parkurda çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı. Antrenman açma-germe hareketleri ve koşu ile sona erdi. Kartallar, dün sabah ise laktat testinden geçtiler.. Antrenmanı Bursaspor’dan transfer edilen Veli de izledi..
FUTBOLCULARA LAKTAT TASTİ YAPILDI
Konyaspor'da dün sabah antrenmanında bazı futbolculara laktat testi yapıldı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde sabah ilk grup teste tabi tutulurken, kalan oyunculara laktat testi Kızılcahamam'daki ikinci etap kampında uygulanacak. Buna göre, ilk grupta; Emrah Eren, Troest, Serhat Akyüz, Montano, Hakan Aslantaş, Erdal Kılıçaslan, Kere, Uğur Yanıkdemir, Burak Karaduman, Adnan Güngöre ve Bassim Abbas'tan oluşan ilk gruba laktat testi yapıldı. Bireysel yükleme ve dayanıklılık üzerine gerçekleştirilen testlerde koşuların arasında futbolcuların parmaklarından kan alındı. Bu testler sonucunda futbolcuların fiziksel durumlarının tespit edileceği ve antrenman programlarının da çıkan sonuçlara göre yapılacağı bildirildi. Laktat testine ikinci grup olarak Kızılcahamam kampında girecek oyuncular ise, antrenörler Tacettin Doğan, Hakan Polat ve Erol Mıngır yönetiminde koşu çalışması ve açma-germe hareketleri yaparak antrenmanı tamamladı.
KIZILCAHAMAM KAMPI BAŞLADI
Konyaspor kafilesi öğle yemeğinden sonra da Kızılcahamam’a giderek Patalya otelde kampa girdi. Yeşil-beyazlılar, Kızılcahamam’da ilk çalışmayı dün akşam saatlerinde kros olarak gerçekleştirdiler. Bugün ise sabah ve akşam olmak üzere çift çalışma var.. Kartal’ın Kızılcahamam kampı 16 Temmuz’da sona erecek. Ardından iki gün izin verilecek ve takım 18 Temmuz’da Avusturya’ya gidecek. 4 hazırlık maçının oynanacağı Avusturya kampı da 30 Temmuz’da tamamlanacak.
KADRODA 26 FUTBOLCU YER ALIYOR
Konyaspor’un, 13 gün sürecek Kızılcahamam kampı şu anda 26 futbolcudan oluşmakta. Kampa dün  şu futbolcular katıldı. Eskiler: Serhat Akyüz, Görkem, Ufukhan, Ramazan, Uğur Yanıkdemir, Eser, Erdal. Yabancı oyuncular: Bassim Abbas, Mahamoudou Kere, Johnnier Montano, Jonest troest, Danny Vukoviç.. Yeni transferler: Adnan, Burak, Caner, Hakan, Gökhan, Serkan, Aykut, Emrah ve Veli Acar. Alt yapıdan: Feyyaz, Ali Dere, Muhammet Yürükuslu, Niyazi ve Recep..
VELİ ACAR DÜN İMZAYI ATTI
Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor.. Kadroyu, 20 günde 5 yabancı ve 9 yerli olmak üzere 14 futbolcuyla güçlendiren Konyaspor yönetim kurulu, önceki akşam da Bursaspor’un başarılı kanat oyuncusu Veli Acar’ı transfer etti. Konyaspor transfer komitesinin listesinde yer alan ve transferi için bir süredir görüşmelere yapılan Veli’nin transferi konusunda Bursaspor yönetimiyle anlaşma sağlandı.. Dün sabah Konya’ya gelen Veli Acar ile yapılan son görüşmenin ardından da kesin anlaşma sağlanarak transferi bitirildi. Sağ ve sola kanatta da oynayabilen 26 yaşındaki Veli Acar, dün kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayarak Kızılcahamam kampına katıldı.  Öte yandan, iki yabancı forvet oyuncusu transferi için de temaslar yoğunu şekilde devam ediyor.. İsimleri açıklanmayan bu futbolcuların transferlerinin de önümüzdeki hafta tamamlanarak Kızılcahamam kampına katılacakları bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.