Konyaspor gençleşti

Konyaspor gençleşti

Geleceğe yönelik transfer yapan temsilcimiz Atiker Konyaspor, revizyona giderek gençleşiyor. Atiker Konyaspor yaptığı transferlerle 1 yılda yaklaşık 2 yaş gençleşti

Atiker Konyaspor'da gençleşme çalışmaları sürüyor. Son 2 sezonda yaptığı genç transferlerle adından sıkça söz ettiren Atiker Konyaspor, geleceği düşünerek yatırımlarını sürdürüyor. Yaz transfer dönemine hızlı giren temsilcimiz Atiker Konyaspor, transfer sezonunun açıldığı ilk günde 2 dış transfere imza attı. İlk olarak Kayserispor ile sözleşmesini fesh eden 25 yaşında ki kaleci Abdülaziz Demircan ile sözleşme imzalayan Atiker Konyaspor, son olarak Standard Liege'den 21 yaşında ki Deni Milosevic'i transfer etti.

6 KİŞİ GİTTİ 4 KİŞİ GELDİ

Önümüzde ki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor gençleşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle 27.1 yaş ortalamasıyla sezona 'merhaba' diyen Atiker Konyaspor, devre arasında yaptığı 4 transferler yaş ortalamasını 27.1'den 26.2'ye çekmeyi başardı. Devre arasında Uğur İnceman, Vedat Bora, Ciprian Marica, Ömer Şişmanoğlu, Dossa Junior, Mario Felgueiras gibi isimlerle yollarını ayıran temsilcimiz Atiker Konyaspor, 6 isimin yerine 4 ismi transfer etti. Devre arasında Barry Douglas, Nejc Skubic, Emre Selen ve Amir Hadziahmetovic gibi isimleri transfer eden temsilcimiz Atiker Konyaspor sezon başında 27.1 olan yaş ortalamasını gerçekleştirdiği 4 transferle 26.2 yaş ortalamasına çekmeyi başardı.

1 SEZONDA 1 YAŞ GENÇLEŞTİ

Geçtiğimiz sezon devre arasında yaptığı takviyelerle yaş ortalamasını 27.1'den 26.2'ye çeken Atiker Konyaspor, var olan yaş ortalamasını önümüzde ki sezon daha alçaklara çekmeyi planlıyor. Tomas Borek, ve Alban Meha gibi isimlerle önümüzde ki sezon yola devam etmeyecek olan Atiker Konyaspor'da  geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak oynayan Abdou Razack Traore'nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Yaz transfer döneminde 5 takviye yapması beklenen Atiker Konyaspor'da 2 takviye transfer döneminin açıldığı ilk günde gerçekleştirildi. Kayserispor ile sözleşmesini fesh eden 25 yaşında ki kaleci Abdülaziz Demircan ile Standard Liege'den Deni Milosevic'i transfer etti. Yaş ortalaması gerçekleştirdiği iki transfer ile 25.8 yaş ortalamasına çeken Atiker Konyaspor, bu yaş ortalamasını daha da düşürmesi bekleniyor.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.