Konyaspor galibiyeti unuttu

Konyaspor galibiyeti unuttu

Atiker Konyaspor son 3 haftada 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu evinde oynayacağı Alanya maçını kazanarak taraftarlarının gönlünü almak istiyor.

Spor Toto Süper Ligin 30.haftasında  hafta sonu evinde Alanyaspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekip geride kalan 3 maçta galip gelemedi. Haftayı bir puanla kapatan Atiker Konyaspor, geleceğe umutla bakıyor. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta galibiyet alamayan ve sadece 2 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, kalan 5 maçta en az 10 puanı hedefliyor.

Ligde son 3 maçta kazanamayan Atiker Konyaspor, kalan 5 maçta en 10 puanı hedefliyor. Yeşil-beyazlı ekip, üst üste galibiyetler alarak 50 puan hedefini yakalamaya çalışacak

Sezonun son haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı dışında zor maçı kalmayanyeşil-beyazlı ekip, kalan haftalarda bu hedefini gerçekleştirmek amacında. Atiker Konyaspor, kalan haftalarda Alanyaspor, Karabükspor ve Akhisar Belediyespor ile sahasında, Kayserispor ve Galatasaray ile ise deplasmanda karşılaşacak.

EVİNDE 4 KEZ KAYBETTİ

Spor Toto Süper Ligin 28.hafta maçında sahasında Gaziantepspor’a 2-1 yenilen Atiker Konyaspor bu sezon evinde 4. yenilgisini aldı. Bu sezon evinde 14 maça çıkan Atiker Konyaspor bu maçlarda 5 galibiyet 5 beraberlik 4 yenilgi alarak 20 puan topladı. Atiker Konyaspor bu maçlarda 15 gol atıp kalesinde 15 gol gördü.    Atiker Konyaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de evindeki 4.yenilgisini Gaziantepspor karşısında aldı . Yeşil-beyazlı ekip, bu maçtan önce evinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Medipol Başakşehir’e mağlup olmuştu. Başakşehir karşısında 3-0 mağlup olan temsilcimiz, sahasında önünde en farklı mağlubiyetini almıştı.

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.