Konyaspor dinleniyor

Konyaspor dinleniyor

Konyaspor’da, 11 Haziran Cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurulu hazırlıkları sürerken, transfer de teknik direktör Ziya Doğan’ın vereceği rapor doğrultusunda şekillenecek.

Dahası, Konyaspor’da şampiyonluk kutlamalarının ardından tatil başladı. Transfer ve genel kurul çalışmaları haftaya bırakıldı.

Transferle ilgili görüşlerini açıklayan Başkan Bahattin Karapınar, hocanın vereceği rapora kadar transfer konuşmayacaklarını söyledi ve açıklamasını şöyle sürdürdü. "Teknik direktörümüz Ziya Doğan şampiyonluk kutlamalarının ardından İstanbul’a gitti. Hafta sonuna kadar gerekli çalışmalar yapılacak. Öncelikle takım içinde kalacak ve ayrılacak oyuncular belirlenecek. O zamana kadar biz hiçbir şekilde transferi konuşmayacağız. Kalacak oyuncuları belirledikten sonra gerekli mevkilere transfer yapılması için bize bir rapor sunacak. Ama şu anda basında çıkan ve kamuoyunda geçen hiçbir transfer haberi doğru değil. Hiç kimseyle görüşmedik. Transfer çalışmalarımız Pazartesi gününden sonra başlayacak..l"
GENEL KURUL HAZIRLIKLARI
Yeni sezonda, önceki yıllarda ki hataları tekrarlamamak istemeyen Konyaspor yönetim, öncelikle 11 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulda yönetim kurulunu güçlendirmeyi hedefliyor. Kongrede katılmaları halinde 400’ün üzerinde üye oy kullanacak. Bahattin Karapınar, başkanlığındaki mevcut yönetim kurulunda en az 8 yöneticinin göreve devam edeceği bildirildi. Yönetime girecek yeni isimlerle ilgili çalışmaların ise devam ettiği açıklandı. Listenin genel kurula kadar tamamlanacağı bildirildi.. Genel kurulla ilgili de görüşlerini aldığımız Başkan Karapınar, önümüzdeki hafta içerisinde mevcut yöneticilerin görüşlerini alacağını, onun ardından yönetime devam edeceklerin durumunun belli olacağını vurguladı.. Karapınar, yeni yöneticilerle ilgili olarak ise, “henüz kimseyle görüşmedim. Bizim düşündüğümüz bazı isimler elbette ki var. Yeni sezona ekonomik yönden daha güçlü bir yönetimle girmek istiyoruz.. Önümüzdeki hafta genel kurul çalışmalarına ağırlık vereceğiz” şeklinde konuştu..
İZMİRLİ TARAFTARLARA TEŞEKKÜR
Konyaspor yönetim kurulu, İstanbul’da oynanan yükselme grubu maçlarında kendilerini yalnız bırakmayan İzmirli Konya sevdalılarına teşekkür etti. Kulübün resmi internet sitesinden bu konuda yapılan açıklama şöyle. “Konyaspor'un Süper Lige uzanan uzun ve yorucu yolculuğunda takımımızı İstanbul'da yalnız bırakmayan başta Ege Bölgesi Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı olmak üzere tüm derneklere, Konya ve Konyaspor sevdalısı tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.