Konyaspor A2 Antalyasporu ağırlıyor

Konyaspor A2 Antalyasporu ağırlıyor

TFF A2 Ligi Final Grubunda mücadele eden Konyaspor grubun 4. hafta maçında sahasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak

TFF A2 Ligi Final Grubunda mücadele eden Konyaspor grubun 4. hafta maçında sahasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak. Bugün Merkez 2 Nolu Sahada oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Müsabakayı Konya bölgesi hakemleri Mustafa Aydın, Necati Şenkeleş ve Mehmet Deniz Gönen hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelenin 4. hakemi ise yine Konya bölgesinden Hakan Basık.

Konyaspor geride kalan 3 haftada 2 galibiyet 1 yenilgi alarak 6 puan topladı ve yenilgisiz zirveyi paylaşan Beşiktaş ve Galatasaray’ın ardından 3. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz geride kalan haftada deplasmanda Galatasaray’a 1-0 yenildi. Konyaspor oynadığı 3 maçta kalesinde 2 gol görürken rakip fileleri ise 4 kez havalandırdı. Temsilcimiz yarın sezonun 4. maçında evinde aynı gruptan çıktığı Medical Park Antalyaspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip grupta 2 kez karşı karşıya geldiği rakibini sahasında 2-0 yenerken deplasmanda ise 1-0 kaybetti.

Rakibini gruptan da tanıyan Konyaspor zorlu maçı kazanarak zirve takibini devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Medical Park Antalyaspor final grubunda henüz puanla tanışamadı. 3 maçta da sahadan yenilgi ile ayrılan kırmızı-beyazlı ekip final grubunun son sırasında yer alıyor. Final grubunda geride kalan 3.  haftada alınan toplu sonuçlar ve yarın oynanacak 4. hafta maçlarının programı şu şekilde: Medical Park Antalyaspor 1-2 Kartalspor, Çaykur Rizespor 1-0 Gençlerbirliği, Kardemir. Karabükspor1-2 Beşiktaş, Galatasaray 1-0 Konyaspor. 4. hafta:  Gençlerbirliği-Kardemir. Karabükspor, Kartalspor-Çaykur Rizespor, Konyaspor-Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş-Galatasaray.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.