Konyaspor A 2 Takımı Antalya önünde

Konyaspor A 2 Takımı Antalya önünde

Türkiye Futbol Federasyonu A 2 Ligi Final Grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 11. hatasında bugün deplasmanda Medikal Park Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek

Türkiye Futbol Federasyonu A 2 Ligi Final Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 11. hatasında bugün deplasmanda Medikal Park Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Hasan Subaşı Tesisleri’nde 14.30’da oynanacak. Zorlu maçı Antalya’dan bölgesel hakem Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılığını Murat Ergin Gözütok ve Gürhan Karamelek yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise İzzet Ünal. Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray’a 2-1 mağlup olarak zirveyi bırakan ve 3. sıraya gerileyen yeşil-beyazlıların tek hedefi Antalyaspor’u yenerek kaybedilen üç puanın telafisini yapmak. Yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor.

Öte yandan Final Grubu’nda 11. hafta derbi maça sahne olacak. A2 Futbol Ligi Final Grubu’ndaki 11. hafta maçında bugün lider Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşma öncesinde A2 Ligi Final Grubu’nda Galatasaray 22 puanla lider, Beşiktaş ise 17 puan ve averajla 4. sırada yer alıyor. Ayrıca Lig’in 11. haftasında üç karşılaşma oynanacak. Zoru hafta Pazar günü oynanacak tek maçla tamamlanacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: Bugün:

Çaykur Rizespor-

-. Pazar:

Final grubu ve Klasman grubu müsabakalarının ardından, Final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, Klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere kura çekimi yapılacak. Bu 8 takım, A2 Ligi şampiyonu olmak için Play-Off maçları oynayacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final, yarı final ve final maçları gerçekleşecek. Bu maçlar sonucunda, kazanan takım 2011-2012 sezonu A2 Ligi Türkiye Şampiyonu olacak. Yarı finalde kaybeden takımlar ise 3.lük-4.lük maçı oynayacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.