Konyaspor A 2 takımı Ankara’yı bekliyor

Konyaspor A 2 takımı Ankara’yı bekliyor

Haftayı yenilgi ile kapatan yeşil-beyazlı ekip sezonun 22. hafta maçında sahasında yarın MKE Ankaragücü’nü ağırlayacak

Merkez 2 Nolu Sahada oynanacak karşılaşmada Konya Bölgesi hakemleri görev yapacak. Müsabaka saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmanın orta hakemi İbrahim Alper Gümüş. Gümüş’ün yardımcılıklarını Necati Şenkeleş ve Mustafa Aydın yapacak. Maçın 4. hakemi ise Raşit Yorgancılar.  Konyaspor Anakaragücü maçını kazanarak zirveden uzaklaşmak istemiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını dün karşılaşmanın oynayacağı 2 Nolu sahada yaptığı çalışmayla sürdürdü.
Ankaragücü maçını kazanmak istediklerini ifade eden Konyaspor A2 Takım Antrenörü Salih Eken” Geçtiğimiz Pazartesi günü Rize deplasmanında önemli bir 3 puan kaybettik. Bu mağlubiyeti Ankaragücü maçıyla telafi etmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Önemli bir eksiğimiz bulunmuyor” dedi. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Çaykur Rizespor’a farklı mağlup olan temsilcimiz Ankaragücü maçını kazanarak bu mağlubiyeti telafi etmek istiyor. TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaspor ligin 21. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a 4-1 yenilerek haftayı puansız kapattı. Yeşil-beyazlı ekip 35 puanda kalarak lig sıralamasında da 5. basamakta yer aldı.
A2 Ligi 2. Grupta bu hafta oynanacak olan maçların programı şu şekilde: Yarın: Orduspor-Kardemir D.Ç. Karabükspor, Kayseri Erciyesspor-Diyarbakırspor, Konyaspor-Mke Ankaragücü, Mersin İdman Yurdu–Gaziantepspor. Salı: Adanaspor A.Ş.-Çaykur Rizespor A.Ş., Giresunspor-Sivasspor, Kayserispor-Samsunspor, Gençlerbirliği-Trabzonspor A.Ş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.