Konya'nın 88 yıllık meşhur kebapçısı 4. şubesini hizmete açtı 

Konya'nın 88 yıllık meşhur kebapçısı 4. şubesini hizmete açtı 

1934 yılından beri Konya’da hizmet veren Ehil Kebap’ın 4’üncü şubesi Meram’da dualarla hizmete açıldı.

88. yıllık tecrübesi ile ahilik anlayışı geleneğini yaşatan ve 3 kuşaktır hizmet veren Ehil Kebap 4 şubesini Meram’da açtı. Kaliteli mamül, hijyen ve güler yüz anlayışı ile 88 yıldır hizmet veren Ehil Kebap Konya’nın sembol markaları arasında yer alıyor.

Gerçekleştirilen açılışa Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya Kahveciler ve Çay Ocakları Başkanı Mehmet Adil ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

ESNAFIMIZIN OLUŞTURDUĞU BU MEDENİYET ANLAYIŞI DAİM OLSUN

Açılışta söz alan Konya valisi Vahdettin Özkan, “Yeni açılan iş yerinin öncelikle şehrimize ve iş yeri sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz iki yıllık süreçte dünya ağır bir Pandemi süreci atlattı. Ama çok şükür bu günler geride kaldı Pandemi sürecinde Anadolu irfanı anlayışı ili vatandaşlarımız birbirlerini en iyi şekilde yardımcı oldular. Bugün böyle bir dönemde yeni iş yerlerinin açılması ve bu açılışların büyük teveccüh görmesini çok değerli görüyorum. Biz geleneğimizi göreneğimizi medeniyetimizi geleceğe aktarma noktasında kararlı olacağız. Bunun öncüleri esnaflardır bu konuda esnafımıza teşekkür ediyorum. Esnafımızın oluşturduğu bu medeniyet anlayışı daim olsun, bu bolluk bereket daim olsun bu medeniyet anlayışımızı hiçbir şeklide kaybetmeyeceğiz el birliği ile şehrimizi güzelleştireceğiz memleketimiz kalkındıracağız. Güçlü fert, güçlü toplum hedefiyle bu işlerimiz devam ettirirken yeni açılan iş yerinin hayırlı bereket getirmesini temenni ediyor esnaf kardeşlerimize de hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.

KONYA’NIN EN ÖNEMLİ MARKALARINDAN 

Ehil Kebabın Konya’nın en önemli markaları arasında yer aldığını belirten Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Ehil Kebap 88 yıldır Konya’mıza hizmet veren güzide kuruluşlardan birisi. Bugün burada 4 şubesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Öncelikle hayırlı olmasını diliyor iş yeri sahiplerini tebrik ediyorum. Şehrimize kattığı değerler ve sağladığı istihdam açısından bu iş yerlerinin açılmasını önemli görüyorum. İnşallah uzun yıllar şehrimize ülkemize hizmet etmeye devam ederler tekrardan hayırlı bol kazançlar diliyorum” diye konuştu  

HAYIRLI OLSUN 

Yeni açılan şubenin meram belediyesine komşu olduğun belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “ Öncelikle yeni şubenin hayırlara vesile olmasını ve hayırlı bol kazançlar getirmesini diliyorum. Bulunduğumuz bölge itibari ile böyle bir restoranın eksiliğini hissediyorduk. Ehil Kebap açmış olduğu yeni şubesi ile böyle bir açığı kapatmış oldu bu yönüyle de kendilerine teşekkür ediyorum. Ehil Kebap uzun yıllardır sunmuş olduğu hizmet ili şehrimize değer katan önemli bir marka bu markanın devam ettirilmesi ve hizmet anlayışından taviz vermeden çalışmalarından ötürü kendilerini kutluyorum kendilerini başarılar diliyor Allah hayırlı bol bereketli kazançlar nasip etsin diyorum” ifadelerini kullandı 

Yapılan konuşmaların ardından Kapu Câmii Baş İmam-Hatibi Ünver Güngör’ün yaptığı duanın ardından kesilen kurdele ile Ehil Kebap Meram Şubesi hizmete açıldı.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum