Konyalılar 3 bin 750 lira taksitle ev sahibi olacak: Bugün son gün

Konyalılar 3 bin 750 lira taksitle ev sahibi olacak: Bugün son gün

Konya merkez ve ilçelerinde ev fiyatları yükseldi. Konyalılar uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak için arayış içinde. Bu projede 3 bin 750 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, öncülük ettikleri bir kooperatifin daha müjdesini paylaştı. Büyük Konut Hamlesi’nin 9. ayağı olan 276 dairelik Meram Gödene Evleri Konut Kooperatifi’nin ön başvuruları için start veren Başkan Kavuş, “Sosyal konut anlayışına olabildiğince yaklaşan yeni projemiz Meram Gödene Evleri de Meramlılar için özel ve sunduğu imkanlarla insanımıza umut olacak” diye konuştu.

11-12.jpg

 Başkan Kavuş, kooperatif hakkında da şu bilgileri yer verdi; “Gödene Mahallesi, Hanedan Caddesi üzerinde yükselecek olan kooperatif, toplamda 276 daireden oluşacak. 276 konutun 176’sı için üyelik alınacak, projenin ön başvuruları ise 8 Ekim 14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Toplamda 23 bin m² arsa alanına sahip ve zemin+5 katlı 12 ayrı bloktan oluşan Gödene Evleri’nde konutlar, 2+1 ve 122 metrekare büyüklükte projelendirildi. Huzurlu ve güvenli şehir anlayışımızın yansımaları bu kooperatifimizde de var. 6 bin m² sosyal yaşam alanı içerisinde ise; yeşil alan, çocuk oyun alanları ve spor alanları ile sakinlerine ferah ve konforlu bir yaşam sunacak. Ayrıca her daire için bir adet kapalı otopark yeri ayrıldı.”

meram-godene-evleri-konut-basvurusu-2022-i-tikla-basvur-006.jpg

Projede başvuru ücreti; 5 bin TL, peşinat; 150 bin TL , aylık aidatlar ise 3 bin 750 TL olacak.

Kooperatife başvuru bugün (14 ekim) saat 23.59'da sona eriyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum