Konyalı tekvandocular gururlandırıyor

Konyalı tekvandocular gururlandırıyor

Konyalı tekvandocular Talha Bayram, Durdane Altunel ve Maide Nur Uysal aldıkları başarılar ile gururlandırmaya devam ediyor.

Konyalı tekvandocular Talha Bayram, Durdane Altunel ve Maide Nur Uysal aldıkları başarılar ile gururlandırmaya devam ediyor. Dünya Tekvando Şampiyonasının provası niteliğinde olan ve  İsviçre’de yapılan bir organizasyonda Selçuklu Belediyespor tekvandocusu Talha Bayram +65 kiloda şampiyon oldu. Aynı kulüpten 57 kiloda Durdane Altunel de birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Meram Belediyespor tekvandocusu Maide Nur Uysal da 73 kiloda 2. olarak Konya spor kamuoyunu gururlandırdı. Sporcular Dünya Tekvando Şampiyonası öncesi aldıkları bu başarılar ile spor camiasını umutlandırdı.

MERMER: BU BAŞARININ TEKRARINI İSTİYORUZ

Tekvando Federasyonu  Konya İl Temsilcisi Hakkı Mermer sporcuların aldıkları başarıdan dolayı mutlu olduklarını ve kendilerini kutladığını ifade etti. Mermer sporculardan bu başarılarını arttırarak tekrar etmelerini beklediğini söyledi. Mermer, “ Sporcularımızdan aynı başarıyı dünya şampiyonasında da göstermelerini bekliyoruz. Kendilerine çalışmalarında eşlik edip antrenmanlarını yakından takip ediyoruz. İstekli ve arzulu sporcularımız. Antrenör arkadaşlarımızın ve kulüplerin destekleri de bu başarıda önemli pay sahibi. İl temsilcisi olarak kulüplerimize kulüplerimizin başkanlarına ve antrenör arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.