Konyalı pedallar proje için döndü

Konyalı pedallar proje için döndü

Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve tüm yurtta uygulanmaya başl

Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve tüm yurtta uygulanmaya başlayan “Koşabiliyorken Koş Projesi” çerçevesinde organize edilen “Konya’da bisiklet sürmeyen kalmayacak“ etkinliği hafta sonu yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bisiklet Federasyonu Konya Temsilciliği ile Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneğinin ortaklaşa organize ettiği “Bisikleti sürebiliyorsan sür ve Konya’da bisiklete binmeyen Kalmayacak” etkinliğinin ikinci etabı hafta sonu gerçekleştirildi.

Etkinliğine çok sayıda bisikletçi katılırken, İkinci etap Atatürk stadı, Ahmet Özcan Caddesi, Karaman yolu-Olimpiyat parkı -Atatürk stadı parkurunda gerçekleştirilirken, bu etkinliğe eski balkan, Avrupa ve milli bisikletçilerinin yanı sıra bisiklete gönül veren vatandaşlar katıldı.

Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Basın Sözcüsü Hüseyin Eşgin ” Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce hazırlanan proje içinde bizde yer aldık. Bu proje çerçevesinde ilk etkinliğimizi 13 Mayıs 2012 Pazar günü Atatürk stadı-Meram Yeniyol-Meram Yaka yolu-Atatürk stadı parkuru ile gerçekleştirmiştik. Projenin ikinci etabında ise Atatürk Stadı- Ahmet Özcan Caddesi- Olimpiyat Parkı-Atatürk stadı parkurunda gerçekleştirdik. Bu etapta Karatay Belediyesi Olimpiyat parkında bizlere evsahipliği yaparak güzel bir örnek teşkil etti. Bu projenin son etabını ise 27 Mayıs 2012 Pazar günü Selçuklu Belediyesine gerçekleştireceğiz. Son etabımıza bisiklete gönül veren tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.