Konyalı masterler Afyon’a gidecek

Konyalı masterler Afyon’a gidecek

16 Ocakta Afyon Masterler futbol derneğinin davetlisi olarak Afyon iline gidecek olan Konya Masterler Futbol Takımı burada oynayacağı dostluk maçından sonra, bu ile bağlı Gazlı göl de hizmete yeni giren Aydın Termal Tatil Köyünde misafir edilecek.

Ev sahipliği yapacak tesisin Konya sorumlusu Emrullah Keskene teşekkür eden Bahri Karapınar müsabakadan sonra termal bir tesiste misafir edilmekten mutlu olacaklarını dile getirdi. Afyondaki müsabakanın kendileri için faydalı olacağını dile getiren Karapınar; “Bbu tür karşılaşmaların şehirlerarası diyalogun, kardeşliğin ve hoşgörünün artmasında,  yeni dostlukların oluşmasında büyük katkı sağlamaktadır.

17 Ocak’ta Konya ya dönecek olan Konya masterler futbol takımı ay sonunda Antalya’ da düzenleyeceği turnuvaya kadar Konya’ da yapacağı antrenmanlarla hazırlanacak” dedi. Antalya’ da Konya Masterleri olarak düzenleyeceğimiz kış dönemi turnuvasının organizasyonunu üstlenen Konya Futbol Masterleri  bu turnuva ile 2010 yılının ilk turnuvasına ev sahipliği yaparak start vermiş olacak, bahar ayında Konya’ da düzenleyecekleri  2. hoşgörü turnuvasına geçen yıl olduğu gibi çok uluslu bir turnuva olacağını belirten Karapınar, Konya’ da medeniyetleri buluşturmaktan mutlu olacaklarını da sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.