Konyalı iş insanı Ukrayna’ya ambulans hediye etti

Konyalı iş insanı Ukrayna’ya ambulans hediye etti

Rusya'nın saldırdığı Ukrayna halkına yardımlar devam ediyor. Konya’dan iş insanı Ahmet Kürkcü, savaşın başladığı ilk günden itibaren gıda, giyim, insanı yardım malzemeleri olarak desteğini sürdürüyor.

Rusya'nın saldırdığı Ukrayna halkına yardımlar devam ediyor. 

Konya’dan iş insanı Ahmet Kürkcü, savaşın başladığı ilk günden itibaren gıda, giyim, insanı yardım malzemeleri olarak desteğini sürdürüyor. Son olarak Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne bir ambulans hediye eden Ahmet Kürkcü, aracı Ukrayna'nın Kiev şehrinde silahlı kuvvetler yetkililerine aracı teslim etti. Törende konuşan Kürkcü, “Ukrayna halkını savaşın ilk gününden itibaren topraklarını korumak için verdikleri onurlu mücadeleden dolayı tebrik ederim. Ben de yedi yıldır Ukrayna'da yaşıyorum, bu topraklara olan borcumu azda olsa ödemek için bu ambulansı Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne kızım Katerina Ahmedivna Kürkcü adına hediye ediyorum” dedi. 

Törende konuşma yapan Fond Hayat Vakfı Başkanı Gayana Yüksel, Ukrayna’ya yapılan yardımların organizasyonu ve ihtiyaç noktalarına ulaşması için ilk günden itibaren çalıştıklarını ve ambulans yardımı için teşekkür etti.

Aracı teslim alan Ukrayna Silahlı Kuvvetleri ZSU 57. Askeri Birim Komutanı Said İsmagiloö ise yardımlardan dolayı teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum