Konyalı firmalar dev fuara katılıyor

Konyalı firmalar dev fuara katılıyor

Dünya asansör sektörünü 15. kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlayacak organizasyon, milyonlarca liralık iş hacmine ev sahipliği yapıyor. Konyalı firmalar, alanında dünyanın üç büyüğünden biri olan fuarda

İFO Fuarcılık tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteği ile bu yıl 15.’si gerçekleştirilen Uluslararası Asansör İstanbul, 23 Mart Perşembe günü kapılarını açıyor. Alanında Dünya’nın en büyük üç fuarından birisi olan organizasyonda, Çin ve Almanya’dan ulusal katılımların yanı sıra aralarında teknolojileriyle sektöre yön veren global markaların da olduğu 23 ülkeden 350’nin üzerinde firma yer alıyor. Asansör İstanbul’da bu yıl Konya’yı Ah & Met Asansör, Bağlift, Fatır 29 Yazılım, Hüras Asansör ve İtimat Asansör temsil ediyor.

Konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden yürüyen merdivenlere kadar farklı kategorilerde en yeni ürün, makine, malzeme, teknoloji ve uygulamaların bir arada sergilendiği Uluslararası Asansör İstanbul 2017, 23-26 Mart tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde 15. kez kapılarını açıyor. Asansöre dair teknoloji şovuyla beraber, Uluslararası Asansör İstanbul’un ziyaretçilerini her yönüyle dopdolu bir organizasyon bekliyor. Bu kapsamda fuarda AYSAD ve ELA (Avrupa Asansör Derneği) desteğiyle düzenlenen ve uluslararası konuşmacıların söz alacağı zengin içerikli bir konferans programının yanı sıra İSGDER İş Güvenliği Uzmanları Derneği tarafından Asansör ve İş Sağlığı Güvenliği Başlıklı oturumlar gerçekleştirilecek. Fuar etkinlikleri arasında ayrıca Firma Çözüm Sunumları da yer alacak.

ASANSÖRDEKİ YENİLİKLERİ GÖRMEYE GELİYOR!

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek 15. Uluslararası Asansör İstanbul’da asansör aksamı üreticileri ve tedarikçileri, asansör taahhüt firmaları, danışmanlık şirketleri, eğitim kurumları, montaj ve güvenlik ekipman firmaları ile onaylanmış kuruluşlar katılımcı olarak yer alıyor. Asansör İstanbul 2017, katılımcılarına, fuar süresince yeni işbirlikleri kurma, network ağlarını genişleterek farklı pazarlara açılma, yatırım amaçlayan kişi ve kuruluşlarla buluşma ve potansiyel müşterilere kolayca erişim gibi pek çok fırsatı bir arada sunuyor.  1992’den beri asansör ve yürüyen merdiven sektörlerini buluşturan Uluslararası Asansör İstanbul fuarını; inşaat ve yapı sektörünün temsilcilerinden apartman yöneticileri ve bina sahiplerine, belgelendirme kuruluşlarından, asansör montaj taahhüt ve bakım firmalarına, asansör aksam üretici ve tedarikçilerinden proje, mimarlık, mühendislik ve danışmanlık firmalarına kadar geniş bir profil Tüyap Beylikdüzü’nde ziyaret ediyor.  15. Uluslararası Asansör İstanbul fuarı hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, ww.asansoristanbul.com adresini ziyaret edebilirler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.