Konyagücünün konuğu Anadolu Basket

Konyagücünün konuğu Anadolu Basket

Basketbol 3. Ligi A Gurubunda mücadele eden temsilcimiz Konyagücü, gruptan çıkma şansını son haftaya taşımak için bugün kendi sahasında zorlu bir sınava çıkıyor

Kırmızı-Beyazlıların lig ikincisi Ankara Anadolu Basket ile oynayacağı 8. hafta mücadelesi Konya Atatürk Spor Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak.
Altyapılarda 3 kategoride yaşadığı şampiyonlukları A takımda da yoluna devam ederek pekiştirmek isteyen Kırmızı Beyazlı ekipte her hangi bir eksiğin bulunmaması teknik heyeti mutlu eden en önemli faktör. Antrenör Cemilcan Madenci, maç öncesi yaptığı değerlendirmede, geçen hafta kazandıkları Anadolu Üniversitesi karşılaşmasının kendileri için büyük moral kaynağı olduğunu belirterek, “Bugün tecrübeli bir ekiple çok zorlu bir sınava çıkacağız. Ankara'daki ilk maçımızı yaptığımız basit hatalarla kaybetmiştik. Ligde yolumuza devam edebilme şansımızı son haftaya taşımak amacındayız. Salona da bu inançla çıkacak ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Konyalı basketbol severlerden tek istediğimiz bu önemli maçta bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.
SELÇUKLU’NUN KONUĞU DSİ
TB3L B Grubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ligin 9. hafta maçında sahasında Ankara DSİ Era ile karşı karşıya gelecek. Mavi-beyazlı ekip bu zorlu maçı Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynayacak. Müsbaka saat 16.00’da başlayacak.  Geride kalan haftada grubun 2. sırasında bulunan Başakşehir’e 77-47 yenilerek 3. sırada haftayı tamamlayan Selçuklu Belediyespor DSİ maçını kazanarak zirve yarışını bırakmak istemiyor. Grupta 13 puanı bulunan mavi-beyazlı ekip 9 puanı bulunan ve en yakın takipçisi Ankara DSİ Eraspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.