Konya'dan Mehmetçiğe destek Turu 

Konya'dan Mehmetçiğe destek Turu 

Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekatı sonrasında başlatılan Barış Pınarı Harekatında Mehmetçiği yalnız bırakmayan Türk Milleti ordumuzun için seferber oldu.

Akçakale'de sınır hattında ki sıfır noktada hudut karakollarını ziyaret eden Ribat Eğitim Vakfı heyeti de  bölgede Askerlere hem moral olması hemde onların bu kutlu mücadelesinde yanlarında olduklarını göstermek için Anadolu‘dan, bölgeye gönderilen hediyeleri takdim etti. Şu ana kadar girilemeyen noktalara ulaşan Ribat Heyeti, Mehmetçik ile buluşarak,  Konyalı hemşehrilerin, hem dualarını hem hediyeleri kendilerine takdim etti. Ribat Heyeti, Mehmetçiğin her zaman yanlarında oldukları ve kahraman askerlerimize selamlarını getirdiklerini dün olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanlarında olacaklarıni  iletti.

Ribat Heyeti, Vakfımız tüm birimleri ile  Bölgede sıcak gelismelerin ardından mazluma umut olma sürecinde de; Mehmetçiğimizin  yanlarında olacaklarını belirterek, “Mehmetçiğin sınırda sıcak çatışmalarla beraber sahada, terör örgütlerinin baskısı altında vatanlarından edilmeye çalışılan  ; bölge halkına nasıl kol kanat gerdiklerini; sıcak çatışmalar ile beraber , bundan sonraki süreçte de yeni ve güvenilir yaşam alanları açma konusunda da Mehmetçiğimizin yanlarında olacaklarıni aktardı . Bu vesile ile Ribat Eğitim Vakfı olarak  Konyalı kardeşlerimizin hediyelerini, milletin gururu ,ümmetin umudu Mehmetçiğimize moral TIR’ımızla Melikşah Makine'nin de destekleri ile ulaştırdık. Emeği olan tüm kardeşlerimize teşekkür ederiz“ dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.