Konya'da üretilen patentli tüfekler 65 ülkeye ihraç ediliyor

Konya'da üretilen patentli tüfekler 65 ülkeye ihraç ediliyor

Konya'nın önde gelen firmaları arasında yer alan Retay silah 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmalarında dikkat çeken stantlyar arasında yer aldı

7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları ve firmanın çalışmları hakkında bilgi veren Retay Silah Proje Koordinatörü Yunus Emre Torun şöyle konuştu: “Tedarikçi Buluşmalarında Retay Silah olarak büyük ilgi gördük. Karşılıklı görüşmelerimiz çok güzel geçti. 2006 yılında Konya'da kurulan firmamız, kurusıkı silah, havalı tüfek, av tüfekleri ve spor silahları alanında yurt içi ve yurtdışı pazarında faaliyet gösteriyor. Ürünler modern güncellenmiş teknolojik makineler, teknikler, kaliteli yetişmiş deneyimli kadro ve doğru malzemelerle dünya çapındaki dört kıtadaki müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına uygun olarak üretiliyor. Bizim ana kalemimiz av tüfeğiydi. Aktif olarak yivli silah ve tüfek üretimine de devam ediyoruz.

whatsapp-image-2023-11-27-at-09-28-18.jpegÜretimimizin yüzde 95’i direkt Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) ihraç oluyor. 65 ülkeye de ihracatımız var. Firmamız çok uzun yıllardır zaten ihracat yapıyor. Yivli silah ihracatı da yaklaşık 1,5-2 yıldır devam ediyor. Bizim ABD’de firmamız var. Oraya ‘Masai Mara’ modelimiz ile giriş yaptık. Masai Mara model tüfeğimiz bizim için çok özel ve patentli bir ürün. Çalışma mekanizması patentli bir silah bu. Tamamen el işçiliği olan bir ürün. Yüksek kaliteli bir ürün. Masai Mara’nın patentli çıkarılabilir tetik sistemi silah emniyeti ve temizliğinde bir devrim yaşandı diyebiliriz. Alüminyumdan işlenmiştir ve herhangi bir alete ihtiyaç duymadan kolayca çıkarılıp takılabilir. Sadece bir düğmeye basarak tüm tetik grubunu hızlı ve kolayca çıkartabilir, sonrasında temizlenebilir veya emniyetli bir şekilde muhafaza edilebilir. Masai Mara tüfekleri, hassas delinmiş ve kromla kaplanmış, optimum grupmanlar için optimize edilmiş Marabored namlu teknolojisine sahip.

whatsapp-image-2023-11-26-at-11-34-50.jpeg

Rahat bir şekilde ateş etmek ve hem hafif hem de ağır fişeklerle optimum bir grupman için tasarlandı. Marabored namlu ile en iyi grupman kalitesi, grupman dağılımı ve verimliliğini sunuyoruz. Masai Mara, geleneksel tasarımın, lüks ve yüksek teknolojinin bir arada olduğu üründür.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum