Konya’da Milli maç günü

Konya’da Milli maç günü

Konyada genç Milli takıma maçı.. Teknik direktör Turhan Mesci yönetimindeki U16 Milli takımı bugün, özel maçta Almanya ile karşı karşıya gelecek.

Konya Atatürk stadında oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Milliler 21 Kasım Cumartesi günü Almanya ile bir özel maç daha yapacak. Bu karşılaşma ise Selçuklu Belediye sahasında oynanacak ve aynı saatte başlayacak. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Baykan, maçın Konya’ya verilmesinden dolayı Federasyon başkanı Haluk Özgener ve yöneticilere teşekkür etti. Baykan, Konyalı sporseverlerini maçı ücretsiz olarak izleyebileceklerini belirtti ve futbolseverleri Milli takımı desteklemeleri için tribünlere davet etti. 

Kadroya davet edilen futbolcular Pazartesi günü Dedeman otelde kampa girerek hazırlıklarını Cumhuriyet sahasında gerçekleştirdi.. Milliler aynı sahada, yarın saat 9.30’da bir çalışma daha yapacaklar. Konya’dan futbolcunun çağrılmadığı U16 Genç milli takımın kadrosu şu futbolculardan oluşmakta. Mehmet Erkut Şentürk, Burak Yılmaz, Hüseyin Cankurt Atasoy (Beşiktaş), Gökhan Sürücü, Beykan Şimşek, Kerem Çağatay (Fenerbahçe), Emre Özer, Fatih Bozok, Seçkin Doğan (Galatasaray), Taha Can Velioğlu, Sercan Şen (Bursaspor), İbrahim Yılmaz (Büyükşehir Belediyespor), Recep Niyaz (Denizlispor), Taha Cengiz Demirtaş (Gençlerbirliği), Okay Yokuşlu (Altay), Salih Uçan (Bucaspor), Kaan Yavuzcan (Dardanelspor), Aykut Güler (Gaziosmanpaşa), Ömer Yıldırım (Hoffenheim).
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.