"Konya’da hasat sezonu Tarım Bakanı nerede?"

"Konya’da hasat sezonu Tarım Bakanı nerede?"

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Hasat sezonu açılışına Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’nin katılmamasını eleştirdi.

Hasat sezonu açılışına Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’nin katılmamasını eleştiren Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Konya’da hasat sezonu açılıyor. Açılışa Bakan Yardımcısı düzeyinde katılınıyor. Bakan ise; yaşamaya çalışan kendi çiftçimizi tamamen bitirmek için Venezuela'da tarla bakıyor” dedi. Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı'nın Konya'da katıldığı bir programda "Türkiye'nin üretimi ihtiyaçlarına yetecek kadardır" diye söylediği sözlerini "Madem üretimimiz kendimize yetiyorsa bakanın dışarıda ne işi var? " diyerek eleştirdi. 

KONYA SAHİPSİZ BIRAKILDI 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı, Konya Ticaret Borsası (KTB) Elektronik Satış Salonu'ndaki Gong Töreni'ne katıldı. Yumaklı, Türkiye'nin tarımsal üretiminin kendi ihtiyaçlarına yetecek seviyede olduğunu söyledi. Bu sözler üzerine Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, "Madem üretimimiz kendimize yetiyorsa bakanın dışarda ne işi var?" sorusunu bakan yardımcısına yönlendirdi. Saydam açıklamasında Konya'nın sahipsiz olduğunu Türkiye'nin en büyük tarım fuarına ev sahipliği yapan Konya'daki fuarın açılışına bakanın gelmediğini gündeme getirdi.

TARIM FUARI AÇILIŞINA BAKAN GELMEDİ!

Başkan Saydam’ın açıklamaları şöyle: “Şehir sahipsiz diye çok defa söyledik, iktidar da bunu ispatlıyor. Tarım şehri Konya! Hem de tahıl ambarı. Hasat sezonu açılıyor. Açılışa Bakan Yardımcısı düzeyinde katılınıyor. Bakan ise; yaşamaya çalışan kendi çiftçimizi tamamen bitirmek için Venezuela'da tarla bakıyor. Bakan dışarıda tarla bakarken; yardımcısı da beylik laflar ediyor. Madem üretimimiz kendimize yetiyorsa bakanın dışarıda ne işi var? Bu yıl; Türkiye'nin en büyük Tarım Fuarı açılışına bakan gelmedi. Daha doğrusu açılış bile yapılmadı. Bütün bunlar şehre verilen önemi gösteriyor.”

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum