Konya’da bu firma ürettiği yataklara 5 yıl garanti veriyor

Konya’da bu firma ürettiği yataklara 5 yıl garanti veriyor

Sandıklı baza ve yatak üretiminde Konya’nın gurur veren markaları arasında yer alan Yitaş Yatak ve Baza, 5 yıl garantisinin yanında, ürünlerini el işçiliği ağırlıklı ‘Sanat Eseri’ mantığıyla üretiyor.

Ürünlerine Türkiye’nin en uzun süreli (5 YIL) garantisini veren Yitaş yatak ve Yitaş- Swiss- baza markaları ile üretimini gerçekleştirdiği sandıklı baza ve yatak modellerini, Türkiye’nin yanı sıra, yurt dışı pazarlara açılarak ihracat odaklı satışlarıyla, ülkemize Konya’dan döviz kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor. Yitaş yatak ürünleri olan 42 çeşit Sandıklı Baza, 36 çeşit Yatak, Komidin, Şifonyer, Markiz ve Ev tekstil ürünlerini sanat eseri mantığıyla tasarlayarak üretim yaptıklarını ifade eden Beyaz Köşk Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Yiğit, uzun yıllar ilimize farklı mobilya markalarının Orta Anadolu Bölge Bayiliğini yaparak hizmet ettiklerini söyledi.

2.jpeg

3.jpeg

Mobilya sektöründeki 60 yıla dayalı tecrübelerini Konya Organize Sanayi’de 32.000 m2. alanda üretim yaparak sürdürdüklerini belirten Yiğit, “Konya’dan Dünya’ya sloganı ile uyku gurubuna dair evlerde olması gereken en modern tasarımları nihai müşterilerimize sunmaya çalışıyoruz. Yitaş yatak çalışanlarını üretim ortağı kabul etmekte, el işçiliğinin en yoğun olduğu atölye bölümlerinde, zanaatkar ustaları ile Türkiye’nin en modern, kaliteli ve ürün estetiği yüksek, tasarımlara imza atarak pazar başarısını pekiştirmiş, satın alan müşterilerde, müşteri memnuniyeti en yüksek firma ödülünün sahibi olmuştur.” şeklinde konuştu.

4.jpeg

Türkiye’de ilk ve patenti kendilerine ait olan ‘Uzaktan Kumandalı’ bazayı ürettiklerine dikkat çeken Yiğit, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kumandalı bazayı, Yitaş yatak firmamız üreterek ev hanımlarının baza kapağını açmakta zorlanıyoruz şikayetlerine çözüm üretmiştir. Uzaktan Kumandalı Yitaş Bazalar, tasarımı, yazılımı ve kullanılacak malzemelerin özel olması sebebiyle, Yitaş yatak için üretiminin zor ve yorucu olmasını dikkate almamış, baza kullanan aileler için mutluluk verici özel tercih sebebi bir baza üretimi gerçekleştirmiştir. Yitaş yatak, ‘Sağlığınız bize emanet’ sloganı ile müşteri memnuniyeti oluşturmaya çalışmakta, uyku rahatsızlığı çeken, bel veya boyun ağrıları olan müşterilerine patentli ürünler sunmaktadır. 2024 hedefimiz, AB normlarına uygun üretim yaparken entegre bir tesis olmanın yanında, son sistem makine ve teçhizat ile üretim yaparak, dünyadaki yeniliğe ve gelişime ayak uydurarak yolumuza devam edeceğiz.”

MEHMET ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum