Konya'da belediye caddeleri deterjanlı suyla yıkadı! Vatandaş tepki gösterdi

Konya'da belediye caddeleri deterjanlı suyla yıkadı! Vatandaş tepki gösterdi

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle çalışmalara devam ediyor. Caddeleri deterjanla yıkayan belediyeye vatandaş tepki gösterdi.

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle çalışmalara devam ediyor. Vatandaşların işlerini aksatmamak ve rahatsızlık vermemek adına Pazar günü sabahın ilk saatlerinde ve gece yarısı gerçekleştirilen çalışmalar ile caddeler deterjanla yıkandı.

whatsapp-image-2024-06-03-at-11-54-01.jpeg

SU TASARRUFU YAPILMASI GEREKLİ

Söz konusu çalışma suyun azaldığı bu dönemde yapılması nedeniyle tepki çekti. Vatandaşlar susuzluğun ve kuraklığın arttığı bu dönemde, caddeleri deterjan ve su ile yıkamanın yanlış olduğunu dile getirdiler.

whatsapp-image-2024-06-03-at-11-54-01-3.jpeg

Vatandaşlar cadde ve kaldırımların süpürülerek temizlenmesinin yeterli olduğunu belirterek, “Su faturaları ortada. Kuraklık ülkemizi tehdit ediyor. Bu dönemde belediyenin su tasarrufu yapması gerekli” görüşünü savundular.

whatsapp-image-2024-06-03-at-11-54-01-2.jpeg

'TEMİZ EREĞLİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Umut Akpınar, “Temiz bir Ereğli için gecesini gündüzüne katarak mücadele eden ekiplerimize teşekkür ediyorum. Ereğli’nin temiz olabilmesi, çevremizin güzel olabilmesi için temizliği sadece işçilerimizin yapması yeterli değil, bir farkındalık yaratmak adına temizlik konusunda hemşehrilerimizin de bizlere katkı sunması çok önemlidir. Sevgili hemşehrilerimiz; lütfen çöplerinizi yerlere, kaldırım kenarlarına atmayınız, bu konuda bizlere yardımcı olacağınızı düşünüyoruz. Daha güzel bir Ereğli için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizler temizlik hizmetlerimize rutin olarak devam edeceğiz ve hep birlikte tertemiz bir Ereğli’yi ortaya çıkaracağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-06-03-at-11-54-01-1.jpeg

Kaynak:Erkant Uysal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum