Konya’da BAL’ın tadı yok

Konya’da BAL’ın tadı yok

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Konya takımları Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Selçuklu Belediyespor sezonun ilk yarısında istediğini bulamadı.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Konya takımları Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Selçuklu Belediyespor sezonun ilk yarısında istediğini bulamadı. Ligin ilk yarısı grubun sürpriz takımı Kozan Belediyespor ve Meskispor fırtınası ile tamamlandı. Adana ve Mersin temsilcileri ligin ilk yarısını aldığı tek yenilgi ile zirve ortağı olarak tamamladı.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİ  KÜMEDE KALMA MÜCADELESİNE DÖNDÜ

Bu ligin en tecrübeli Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor sezonun ilk yarısında aradığı başarıyı yakalayamadı. Yeşil-siyahlı ekip her sezon olduğu gibi bu sezonda da lige şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ligin ilk yarısını liderin 19 puan gerisinde 11. sırada tamamladı. Yeşil siyahlılara göre daha fazla puan toplayan Akşehirspor 18 puan toplayarak Konya takımları arasında en iyi oldu.

SELÇUKLU’NUN UMUDU YOK

Bu sezon ikinci defa mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde sezonun ilk yarısını 2 galibiyet ile tamamlayan Selçuklu Belediyespor düşme potasında yer alıyor. 7 puanda bulunan Selçuklu Belediyespor'un mevcut kadrosuyla düşmesine kesin görüyle bakılsa da, Sarayönü Belediyespor ile arasında 4 puan bulunması yeşil-siyahlı ekibi tedirgin ediyor. Akşehirspor'un 7 puan gerisinde olan Sarayönü Belediyespor ise hedefi doğrultusunda aradaki farkı kapatmak istese de  yeşil-siyalı ekibi ikinci yarının başında zorlu bir fikstür bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.