Konya'da 44 numaralı otobüs yolda kaldı!

Konya'da 44 numaralı otobüs yolda kaldı!

Konya'da 44 numaralı halk otobüsü, sabah saatlerinde kar yağışı nedeniyle yolda kaldı. Bazı yolcular, otobüsten inerek, hareket etmesi için otobüsü itti.

Konya'da 44 numaralı halk otobüsü, sabah saatlerinde kar yağışı nedeniyle yolda kaldı. Bazı yolcular, otobüsten inerek, hareket etmesi için otobüsü itti. Otobüs, dakikalarca hareket edemedi. Yolcular, büyük bir mağduriyet yaşadı. Konya'da iki gündür yoğun bir şekilde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Soğuk havanın etkisiyle ise yollarda buzlanma oluştu, yollar buz tuttu. Zaman zaman trafikte zor anlar yaşandı. 44 numaralı hatta hizmet veren bir otobüs, sabah saatlerinde yolda kaldı. Vatandaşlar ve çevredeki esnaf otobüsün hareket etmesi için yoğun çaba gösterdi.

adsiz-001.jpg

Bosna Hersek Mahallesi'nden çarşıya doğru seyir halindeki otobüs bir noktadan sonra hareket edemedi. Yolda kalan belediye otobüsünün imdadına yolcular yetişti. Yolcular ve yoldan geçen sürücüler, otobüsü iterek hareket ettirmeye çalıştı. O anlar, bir yolcunun kamerasına yansıdı.

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum