Konya’da 4 fuar  birden başlıyor

Konya’da 4 fuar birden başlıyor

Tüyap Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul, Konya İnşaat, Konya Kent, Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 nisan tarihinde başlıyor

Tüyap Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul, Konya İnşaat, Konya Kent, Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 nisan tarihinde başlıyor. Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş tarafından Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, Konya Müteahhitler Birliği iş birliği ve T.C. Ticaret Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Emlak Komisyoncuları Odası, TMMOB Mimarlar Odası Konya Şubesi, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve KOSGEB’in sağladıkları destekler ile hazırlanan, Konya Gayrimenkul 3. Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım Finansman Fuarı, Konya İnşaat 16. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı, Konya Kent 15. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, Yangın Güvenliği ve İtfaiye – Belediye Hizmet Araçları Fuarı, Konya Mobilya, Dekorasyon Ve İdeal Ev Fuarı 9. Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon, Beyaz Eşya, Ev Tekstili, Ev Elektroniği ve Gereçleri Fuarı, eş zamanlı olarak 25-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası -Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuarlar; 25-26-27 Nisan 2019 tarihlerinde 10.00 – 19.00, 28 Nisan 2019 Pazar günü ise 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

SİNERJİ YARATAN FUARLAR KONYA’DA

Fuarlar hakkında konuşan Tüyap Konya Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “ zamanlı düzenlenecek olan Konya Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarları sektörler arasında sinerji yaratacak. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren onlarca tedarikçi firmanın, gayrimenkul, mobilya-dekorasyon firmalarının buluşacağı fuarlarda, yeni iş birliklerinden doğacak etkileşimin sektörlere katma değer yaratacağını düşünüyoruz. İnşaat firmaları dışında bankalar, gayrimenkul değerleme kuruluşları ve emlakçılar da fuarda yerini alacak. Mobilya ve iç mimari konusunda da önemli firmalar fuarda ürünlerini ve projelerini sergileyecek. Günümüzde ciddi önem kazanan kentsel dönüşüm konusunda da ziyaretçiler fuarda bilgilendirilecekler” dedi. Ersözlü, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bu sene on altıncısını düzenleyeceğimiz Konya İnşaat Fuarı’nda yapı malzemelerinden mutfak - banyo mobilyalarına, izolasyondan kapı – pencere ve cephe sistemlerine, vitrifiye ürünlerden boyaya kadar en geniş ürün yelpazesinde inşaat malzemelerine ait her türlü ihtiyaç profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Bu yıl fuarlarımıza yurt içi ve yurt dışından gelecek 30.000’e yakın profesyonel ziyaretçi bekliyoruz. İnşaat, gayrimenkul, mobilya ve belediyelere mal, hizmet, üretim alanlarında faaliyet gösteren önemli firmaların katılımı ile hazırlanan fuarlarımızda, hafta sonu ağırlıklı olarak otobüs organizasyonları ile çeşitli ülkelerden gelecek heyetlerin yanı sıra,  4 gün boyunca mimarlara, müteahhitlere, inşaat ve makine mühendislerine, kamu kurum ve kuruluşlarındaki üst düzey yetkililere ve halkımıza Konya’da Tüyap çatısı altında ev sahipliği yapılarak, Konya’da 21. yüzyıl kent insanına çağdaş yaşam koşullarını sağlayabilmek amacıyla ihtiyaç duyulan hizmet ve projeleri kapsayan teknolojik yenilikler, ekipman ve donanımlar geleceği inşa eden fuarlarımızda topluca sergilenecektir.”

KONYA BELEDİYECİLİK ALANINDA GELİŞMİŞ

Tüyap Konya Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü konuşmasını şöyle sürdürdü: “Anadolu’nun üretim üssü Konya, kentsel yaşam anlamında da ülkemizin örnek alınabilecek illerinin başında gelmektedir. Üst yapı, alt yapı ve çevre düzenlemeleri ile ilgili yatırımlarda son yıllarda fark edilir artışların kaydedilmesi, bu bölgede sektör açısından önemli bir pazar oluşturmuştur. TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. olarak hazırladığımız Konya Kent Fuarı’nda belediyelere mal ve hizmet üreten, alt yapı ve üst yapı yatırımlarında faaliyet gösteren firmalar yer almaktadır, bu sektörlere yönelik mal ve hizmet alımı ihtiyacına cevap verebilecek, kentte yaşam kalitesini arttırmaya yol gösterecek nitelikte bir fuar hazırladığımızın inancındayız.

Fuarda Türkiye Belediyeler Birliği’nin değerli destekleriyle Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan belediyelerin ilgili daire başkanlıkları ve müdürlükleri de dahil olmak üzere 45 ilden 500’e yakın belediyeci, park - bahçe daire başkanları, itfaiye daire başkanları Tüyap Konya’da buluşarak Cuma günü fuar alanında bulunan konferans salonumuzda Türkiye Belediyeler Birliği Akademisi tarafından düzenlenen sektörel eğitim seminerleri alacak. TMMOB Mimarlar Odası Konya Şubesi’nin önemli destekleriyle ünlü mimarlar ve sanatçılar, deneyimlerini ziyaretçilerimizle paylaşmak üzere sunumları ve atölye çalışmalarıyla fuar merkezimizde olacak. Ayrıca bu yıl Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin akademisyenleri ve öğrencileri sanatsal katkıda bulunmak üzere fuarın tüm günlerinde resim, geleneksel Türk sanatları ve seramik bölümleriyle beraber canlı performanslarıyla ve atölyeleriyle yerini alacak. Fuarlarımızın başarısında bizlerden desteklerini esirgemeyen T.C. Ticaret Bakanlığı, Konya Ticaret Odası, Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, KOMÜT, KONTİMDER, Konya Emlakçılar Odası, Konya Sanayi Odası, Mimarlar Odası Konya Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve KOSGEB’e teşekkürlerimizi sunarız.”

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.