Konya'da 26 farklı noktada elektrik kesintisi başladı

Konya'da 26 farklı noktada elektrik kesintisi başladı

İran Türkiye'ye doğal gaz akışını durdurdu. Botaş, sanayi tüketiminde ciddi bir kısıtlamaya gitti. Konya'da ise 26 farklı noktada kesinti başladı.

İran Türkiye'ye doğal gaz akışını durdurdu. Botaş, sanayi tüketiminde ciddi bir kısıtlamaya gitti. İran’dan Türkiye’ye gelen doğal gazın 10 gün süreyle kesintiye uğraması ile başlayan elektrik kesintileri, sanayi üretimini olumsuz etkiledi. Konya'da da sanayi bölgelerinde elektrik kesintileri başladı. Elektrik kesintileri olacağı için Konya sanayisi hafta sonu mesai yaptı. Firmalar kesinti olacağı için işçilerini bu hafta izne çıkardı. Sanayiciler, kesinti ile ilgili bir belirsizlik olduğunu, sürenin ne kadar olacağını bilmediklerini söyledi. Ayrıca üretimin de ciddi şekilde aksayacağını belirtti.

İŞTE KONYA'DA ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAŞANDIĞI YERLER

“Konya KOBİSAN, Vatan Sanayi, Briketçiler Sanayi, Hurdacılar Sanayi, Gıdacılar Çarşısı, Matbaacılar Sitesi, Büsan, Gökmetal Sanayi Sitesi, Arlı Sanayi Sitesi, Metalciler Sanayi Sitesi, Küçük Metalciler Sanayi Sitesi, Dökümcüler Sanayi Sitesi, Aspak Sanayi Sitesi, Şekerciler, Akcil Sanayi Sitesi, Mecal Sanayi Sitesi, Horozluhan Sanayi Sitesi, Demes, Mesva, Konbaktaş, Ketenci Sanayi Sitesi, Arlı Sanayi Sitesi, Organize Sanayi, Konet, Büzcüler Sanayi, Ereğli Organize Sanayi Sitesi.”

MUSTAFA ÜNÜVAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum