Konyaaltı Belediyesi 180 Çocuk Kapasiteli Çocuk Kreşi Yapıyor

Konyaaltı Belediyesi 180 Çocuk Kapasiteli Çocuk Kreşi Yapıyor

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi'nde çocuk kreşi açıyor. 611 metrekare kapalı alana inşaa edilen kreşin 6 ayda bitirileceği belirtildi.    Temel atma töreninde konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin...

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi'nde çocuk kreşi açıyor. 611 metrekare kapalı alana inşaa edilen kreşin 6 ayda bitirileceği belirtildi.

    Temel atma töreninde konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in verdiği bilgiye göre kreş 180 çocuk kapasiteli. Bodrum ile birlikte 5 kattan oluşacak ve 9 derslikli. Ayrıca yemekhane, gösteri odası, uyku odası ve oyun odalarıyla birlikte uygulama bahçesi ve açık oyun alanının yer alacağı Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi, yerden ısıtma-soğutma, LED aydınlatma, jeneratör gibi 'akıllı bina' teknolojisiyle inşa edilecek.

    Konuşmalar sonrasında okunan duaların ardından yüklenici firma yetkilileri ve davetlilerle birlikte butona basılarak, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin inşası başlatıldı. Temel atma törenine CHP İl Başkanı Devrim Kök, Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.