Konya yabancı tenisçileri ağırlayacak

Konya yabancı tenisçileri ağırlayacak

Konya son aylarda yapılan spor organizasyonları ile adından söz ettirmeye devam ediyor

Konya son aylarda yapılan spor organizasyonları ile adından söz ettirmeye devam ediyor Konya bu kez düzenlenecek bir organizasyonla dünya tenisçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Uluslararası Tenis Federasyonunun (ITF) 2012 Yılı faaliyet programı çerçevesinde uluslararası F22 Futures Tenis Turnuvası 01-10 Haziran 2012 tarihleri arasında Konya’da yapılacak.  Turnuva Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Kortlarında yapılırken   Tenis dağcılık Kulübü ise  turnuvanın sponsorluğunu üstelenecek. Dünyanın Muhtelif ülkelerden 56 sporcunun mücadele edeceği turnuvada, 3'ü Türk 53'ü yabancı sporcu Dünya Sıralamasındaki yerlerini korumak ve puan alıp bir üst sıraya çıkmak için mücadele edecek.

Uluslararası F22 Tenis Turnuvasının ön elemeleri 1-4 Haziran 2012 tarihleri arasında, finalleri ise  4-10 Haziran 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

Konya’da ilk defa organize edilecek olan Uluslararası anlamdaki Tenis Turnuvası 10 bin dolar ödüllü olup, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Kortlarındaki çalışmaları tamamlayıp müsabakalara hazır hale getirdi. Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz tenis adına böyle güzel bir organizasyona Konya olarak ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti. Ersöz,  “2012 yılının başından itibaren bir çok ulusal ve uluslar arası organizasyona ev sahipliği yaptık ve anlımızın akıyla bu turnuvaları tamamladık. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Konya’da her türlü sporun gelişmesi için büyük çaba harcıyoruz. Bu tarz organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.