Konya SMMMO’dan eğitim semineri

Konya SMMMO’dan eğitim semineri

Konya Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Anadolu Odaları Eğitim Seminerinin 21’incisi Antalya/Belek’te devam ediyor.

Konya Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Anadolu Odaları Eğitim Seminerinin 21’incisi Antalya/Belek’te devam ediyor.

9-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Anadolu Odaları Eğitim Seminerine yaklaşık 40 ilden SMMMO başkanları ve Konya başta olmak üzere Türkiye geneli birçok ilden meslek mensupları katılıyor.

Her yıl meslek camiasını bir araya getiren Anadolu Odaları Eğitim Semineri her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi gördü. TÜRMOB yönetim ve kurullarının katıldığı Anadolu Odaları Eğitim Seminerine ayrıca Gelir İdaresi Başkanlığı, Kamu Gözetim Kurumu, Sosyal Güvenlik Kurumundan bürokratlar katılım sağlıyor.

Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal yaptığı açılış konuşmasında, seminere katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür etti. Erdal, önceleri Konya Mali Müşavirler Odası üyeleri ile başlayan, daha sonra tüm Anadolu'ya yayılarak geleneksel hale getirilen ve bu yıl 21.'sini düzenledikleri, Anadolu Odaları Eğitim Seminerlerine, başta Konya olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanından katılan meslektaşlarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Erdal, “Geleneksel hale getirerek bu yıl 21.sini düzenlediğimiz, Anadolu Odaları Eğitim Seminerimizi, başta Konya olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanından katılan meslektaşlarımızla gerçekleştiriyoruz. Meslek hayatımızın yoğun iş temposundan bir nebze uzaklaşma imkânı bulduğumuz, Anadolu Odaları Eğitim Seminerlerimiz; bizlere meslektaş olarak kaynaşma ve aynı zamanda güncel konularda, konusunda Uzman Değerli üstatlarımız aracılığı ile, bilgi edinme fırsatı sağlamaktadır. Konya Odası olarak düzenlediğimiz bu seminerlere, bugüne kadar vermiş oldukları desteklerinden dolayı huzurlarınızda Genel Başkanım Sayın Emre Kartaloğlu başta olmak üzere, Türmob genel sekreteri Yahya Arıkan ve yönetim kurulu üyelerine, yurdumuzun dört bir yanından gelen çok değerli oda başkan ve yöneticilerine, cefakâr ve vefakâr meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.