Konya Şekerspor sıkı çalışıyor

Konya Şekerspor sıkı çalışıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 33. haftasında deplasmanda Tokatspor ile arşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 33. haftasında deplasmanda Tokatspor ile arşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz gün yaptığı tek idmanla zorlu maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar temposunu düşürmeden çalışıyor. Dünü tek idmanla kapatan Konya Şekerspor, bugün öğleden sonra yeniden bir araya gelecek ve teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek. Gaziosmanpaşaspor galibiyeti ile 44 puanla ligin 9. sırasına yükselen yeşil-beyazlılar, 2011-2012 futbol sezonuna Tokat maçı ile son verecek. Şekerspor, 34. haftayı maç yapmadan kapatacak.

Ligin son haftasında Konya Şekerspor, prestij mücadelesi verirken, Tokatspor ise lige tutunmanın hesaplarını yapıyor. Lig’in alt sıralarında ise son iki haftaya girilirken Diyarbakırspor ile Tokatspor arasındaki yarış devam etti. Tokatspor’un maç yapmadan kapattığı haftada Diyarbakırspor, Ofspor ile 1-1 berabere kalarak aradaki puan farkını açma fırsatını geri tepmiş oldu. Diyarbakır, puanını 24’e çıkartırken ligin 14. sırasındaki yerini korudu. Tokatspor ise 22 puan ve 15. sırada kaldı ve ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşıdı. 33. haftada Diyarbakırspor, kendi evinde Pendikspor ile karşılaşacak. Tokatspor ise yine kendi evinde temsilcimiz Konya Şekerspor’u ağırlayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 32. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 33. haftanın programı ise şöyle: Şanlıurfaspor 3-1 Çorumspor, Tepecikspor 3-2 İskenderun Demir Çelikspor, Turgutluspor 9-1 Kocaelispor, Bozüyükspor 4-0 Altay, Bugsaş Spor 2-1 Yeni Malatyaspor, Pendikspor 1-3 Balıkesirspor, Ofspor 1-1 Diyarbakırspor, Konya Torku Şekerspor 2-1 Gaziosmanpaşa. 33. hafta programı: Tokatspor-Konya Torku Şekerspor, Gaziosmanpaşa-Ofspor, Diyarbakırspor-Pendikspor, Balıkesirspor-Bugsaş Spor, Yeni Malatyaspor-Bozüyükspor, Altay-Turgutluspor, Kocaelispor-Tepecikspor, İskenderun Demir Çelikspor-Şanlıurfaspor.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.