Konya şehidini son yolculuğuna uğurladı

Konya şehidini son yolculuğuna uğurladı

Teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Koca (26) memleketi Çumra'da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

Teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Koca (26) memleketi Çumra'nın İçeri Çumra Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Koca’nın (26) şehadet haberi, Çumra İlçesi İçeri Çumra Mahallesi’nde yaşayan babası Bayram ve annesi Yasemin Koca'ya askeri yetkililer tarafından verildi. Teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Koca’nın(26) şehadet haberi, Çumra İlçesi İçeri Çumra Mahallesi’nde yaşayan babası Bayram ve annesi Yasemin Koca'ya askeri yetkililer tarafından verildi.
YIL SONUNDA DÜĞÜN YAPACAKTI
3 kardeşten biri olan Şehit Mustafa Koca'nın 1 yıllık nişanlı olduğu ve yıl sonuna doğru da düğün yapmayı planladığı öğrenildi. Şehit Koca, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla İçeri Çumra Şehitliği'ne defnedildi. Şehidimizin cenazesine Konya Valisi Vahdettin Özkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, AK Parti Konya milletvekilleri; Ahmet Sorgun, Orhan Erdem, Tahir Akyürek, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve çok sayıda kişi katıldı.
AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum