Konya merkezdeki vakıf öğrencilere burs verecek: Başvuru şartları belli oldu

Konya merkezdeki vakıf öğrencilere burs verecek: Başvuru şartları belli oldu

Konya ve Türkiye genelinde öğrencilerin burs arayışı devam ediyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere burs vermesiyle dikkat çeken bir kuruluş duyuru yaptı. Buna göre başvuru sonuçları açıklanınca hak kazanan öğrencilere burs verilecek.

Konya ve Türkiye genelinde binlerce öğrenci var. Ekonomik olarak ihtiyacı olan öğrencilerin burs arayışı devam ediyor. Konya'da faaliyet gösteren bir kuruluş burs verme kararı aldı.

İnsani Yardım Vakfı Genç İHH Konya burs başvuruları online olarak alınacak.

GENÇ İHH NEDİR?

İHH gönüllülerinin önemli bir kısmını gençler oluşturmaktadır. Ortaöğretimde, üniversitelerde hatta öğretmen ve velilerin teşvikiyle kreş ve anaokullarında vakfımızın projelerine destek olmak için öğrenciler kendi imkânları ile bir takım çalışmalar gerçekleştirmiştir. Gençlerin gönüllülük esasına göre yaptığı bu faaliyetlerin düzenli, planlı, programlı, devamlı hale gelmesi sağlayacak ve gelecekteki gönüllüleri yetiştirecek olan çalışmaların tümü Genç İHH olarak kurumsallaşmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI

1.) 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Burs Başvuruları 1 Ekim-15 Ekim 2022 tarihleri arasında online olarak alınacaktır.

2.) Süreç iki aşamada gerçekleşecek olup ilk başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar mesaj yoluyla bilgilendirilecek ve mülakata davet edileceklerdir, başvurusu olumsuz sonuçlanan adaylara herhangi bir dönüş yapılmayacaktır.

3.) Başvuru formunun eksiksiz ve detaylı doldurulması gerekmektedir. Bilgilerin eksik yada yanlış olduğu tespit edilirse burs başvurusu olumsuz sonuçlanacaktır.

4.) 15 Ekimde başvuru formu kapatılıp değerlendirme süreci başlayacak, mülakata davet edilecek kişilere mesaj yoluyla dönüş yapılacaktır.

5.)  Mülakatlar 20 Ekim 2022-23 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

6.) Mülakat verilen randevu gününde kişiye özel yapılacak, davet edildiği zamanda görüşmeye gelmeyen kişinin mülakatı olumsuz sonuçlanacaktır.

7.) Mülakatı olumlu sonuçlanan adayların 29 Ekim 2022 tarihine kadar evraklarını tamamlamaları istenecektir. Evraklarını tamamlamayan kişilerin burs süreci sonlandırılacaktır.

2022-2023 Dönemi Son Başvuru Tarihi 15 Ekim 2022.

Burs başvurusu için aşağıdaki linki kopyalayıp arama çubuğuna yapıştırınız:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft7qiGYJ-Oh0a7MW8T7q6seFddYBlM_eyyqExHrVbkivFiBQ/viewform

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum