Konya merkezde 152 odalı yeni bir otel inşa edilecek

Konya merkezde 152 odalı yeni bir otel inşa edilecek

Konya kent merkezindeki en bilindik otelden yeni bir otel inşa etme hamlesi geldi.

Konya kent merkezinde onlarca otel faaliyet gösteriyor. Turizm ve sanayi şehri olan Konya'da otellere olan talep ger geçen gün artıyor. Söz konusu talep doğrultusunda Konya'nın en bilindik otellerinden birisi yeni yatırım yapma kararı aldı. Konya şehir merkezinde faaliyet gösterecek olan yeni otelin 152 odalı olacağı açıklandı.

adsiz-004.jpg

Bahsi geçen bu otelin 2024 yılının nisan ayında faaliyete açılacağı söyleniyor. Dedeman Konya'da yeni bir otel yatırımı yapma kararı aldı. Dedeman Konya oteli hizmete açılalı 17 yıl oldu. Şimdi ise Konya'da Dedeman Park Otel inşa edilecek. Park Dedeman Konya için bugün Akyokuş Park İnşaat ile imzaları atıldı. İnşaatın kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

adsiz-005.jpg

Park Dedeman Konya 2024 Nisan ayında Selçuklu’da misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Modern mimarisi ve merkezi konumuyla dikkat çeken Park Dedeman Konya 9 suit, 6 aile, 6 engelli ve 131 standart oda olmak üzere toplam 152 odalı olacak.

Merkeze ve Vilayet Konağı’na 6 km, Konya Şehir Hastanesi’ne 16 km, havalimanına 20 km’deki otelin iş ve tatil için gelenlerin yanında Necmettin Erbakan Tıp Fakültesi’ne ve diğer sağlık merkezlerine yakınlığıyla sağlık turizmi açısından ideal bir konaklama seçeneği olacağı belirtiliyor.

MERHABAHABER.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.