“Konya kümeye” derken küme düşme potasına geldiler

“Konya kümeye” derken küme düşme potasına geldiler

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ı yenerek tarihinde ilk kez Türkiye Kupasını alan Akhisarspor Atiker Konyaspor’un geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntıları yaşıyor.

Geçtiğimiz sezon “Konya kümeye”  tezahüratları yapan Akhisarspor taraftarları aynı sıkıntıları bu sezon kendileri yaşıyor. Geçtiğimiz sezon Süper Kupayı kazanan ve ardından ikinci kez Avrupa kupalarında mücadele eden Atiker Konyaspor bu başarılarına rağmen zor bir lig geçirerek kümede kalmayı son anda garantilemişti.  Atiker Konyaspor’un geçtiği yollardan bu sezon rakip Akhisarspor geçiyor.  Ege temsilcisi geride kalan 16 haftada 16 puan toplayarak 17. Haftaya 15.sırada girdi. Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına giden Akhisarspor J grubunda mücadele etti ve son maçında aldığı beraberlikle ilk Avrupa tecrübesini 1 puanla tamamlamış oldu.  Grubunda Sevilla, Krasnador ve Standard Liege ile mücadele eden Ege ekibi oynadığı 6 maçta 5 yenilgi 1 beraberlik aldı.  

KONYA MAÇI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Ligde oynayacakları Atiker Konyaspor maçı hakkında da gazetecilerin sorularına yanıt veren Akhisarspor Teknik direktörü Cihat Arslan, “Bazı hedefler konuldu puansal anlamda. Bunlar ulaşmak çok önemli. Tabi ki yenmek istiyoruz. Aykut hocanın gelmesiyle de pozitif, skora yansıyan ve sabırlı bir oyunları var. Biz de tüm enerjimizi bu son maçta ortaya koyacağız. Konyaspor maçı bizim için önemi çok değerli” diye konuştu.

Transfer konusunda da kafalarında bir şablon oluştuğunu ancak henüz renk vermediklerini kaydeden Arslan, “Bizim bir kalitemiz var. Kalitemize kalite katacak oyuncular istiyoruz. Sadece bugünü kurtarmak için değil Akhisarspor’a seviye kazandıracak oyunculara ihtiyacımız var. Takımı bozmadan üzerine katacak transferler yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU/ İHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.