Konya kenetlendi

Konya kenetlendi

Yarın Karşıyaka ile zorlu bir mücadeleye cıkacak olan Konyaspor’da moraller süper ve hedef galibiyet

Konyaspor’da yüzler gülüyor.. Play-offta, ilk maçında Adanaspor’u deviren ve süper lig için büyük avantaj sağlayan Kartallar, yarın Karşıyaka ile oynayacakları ikinci maçın hazırlıklarını Silivri Clasis Golf otelin sahasında dün yapılan antrenmanla sürdürdü. Kartallar, bugün ise Futbol Federasyonu tarafından kendilerine tahsis edilen Riva Milli takım kamp merkezine geçerek kampa girecekler.

SIRADA KARŞIYAKA MAÇI VAR

Kartallar, yarın ise İzmir temsilcilerinden Karşıyaka ile ikinci maça çıkacaklar.. Ali Sami Yen stadındaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Aynı saatte, Atatürk Olimpiyat stadında ise Adanaspor ile Altay mücadele edecek. Her iki maçta D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Yarın akşam, Konyaspor rakibini yener ve Adanaspor ile Altay berabere kalırsa Kartallar süper lige çıkmayı garantileyecek. Aksa halde düğüm Pazar günü yapılacak 3. maçlarda çözülecek. Konyaspor’da, Karşıyaka maçının hazırlıkları bugün tamamlanacak.

GALİBİYET POLJAC’A ARMAĞAN

Konyasporlu futbolcular, 3-1'lik Adanaspor galibiyetini geçirdiği trafik kazasının ardından rehabilitasyon ve fizik tedavi için ülkesi Norveç'e giden ve hızlı bir iyileşme sürecinde olan, aynı zamanda da önceki akşam doğum gününü kutlayan Branimir Poljac'a armağan etti. Taraftarlar ise, Ali Sami Yen stadyumunun tribünlerinde açtıkları pankartla Norveçli oyuncuyu unutulmadı.
Adanaspor maçı dönüşü takım otobüsünde Branimir Poljac ile telefonda konuşan futbolcular, hep birlikte kendisinin doğum gününü kutladılar.. Alınan galibiyetten dolayı bir hayli mutlu olan Norveçli oyuncu Poljac, anlamlı jestlerinden dolayı arkadaşlarına teşekkür ederken, Süper Lig'e yükseleceklerine olan inancını bir kez daha yineledi ve kalan maçlarda başarı dileğini iletti..

İSTANBUL’A BÜYÜK ÇIKARMA

Play-off’ta, ilk gün, süper lig için en avantajlı takımlar arasında gösterilen Adanaspor’u ikinci yarıdaki olumlu futbolu ve attığı gollerle farklı yenen Konyaspor’da camia bu galibiyetin ardından iyice kenetlendi.. Adana maçına, Vali Nezih aydın Doğan, Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Akyürek, Milletvekilleri Orhan Erdem, Harun Tüfekçi, Mustafa Kabakçı, Kerim Özkul ve Ali Öztürk, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin'in yanısıra Yönetim Kurulu ve 5 bin kadar taraftarıyla büyük bir çıkarma yapan yeşil-beyazlılar, Adana galibiyetiyle hedefe bir adım daha yaklaştı. Konyaspor yönetim kurulu, kendilerini Adana maçında yalnız bırakmayan protokol mensuplarına teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.