Konya karması Ankara’da kulaç attı

Konya karması Ankara’da kulaç attı

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme İç Anadolu Grubu Yarışları Ankara’da yapıldı. Yarışlara Konya, Ankara, Kayseri, Sivas, Niğde, Aksaray, Çankırı ve Kayseri’den yaklaşık 200 Sporcu katıldı.

 

Anadolu Yıldızlar Liginde (ANALİG) Konya Karması 9-10 Yaş Erkeklerde İkinci, Kızlarda üçüncü, 11-12 Yaş Erkek ve Kızlarda ise üçüncü olurken genel sıralamayı Ankara ve Kayseri’nin ardından üçüncülükle tamamladı. Konya Karması, 9-10 Yaş 4x50 metre Serbest Kızlarda ve Erkeklerde Üçüncü, 4x50 metre Karışık Kızlarda Üçüncü, Erkeklerde ikinci, 11-12 Yaş 4x50 metre Serbest Kızlarda ve Erkeklerde üçüncü, 4x50 metre Karışık Kızlarda ve Erkeklerde üçüncü oldu.

Erkekler 50 metre Serbestte İbrahim Akırşan ikinci, 50 metre sırtta Emirhan Ersu üçüncü, 50 metre Kelebekte İbrahim Akırşan üçüncü, 50 metre Kurbağalamada Muhsin Birekul birinci, Bera Baş ikinci, 100 metre Kurbağalamada Umut Utku Güney üçüncü, 100 metre Kelebekte Kıvanç Tanrıverdi ikinci, 200 metre Karışıkta İbrahim Akırşan birinci, 200 Serbestte İbrahim Akırşan üçüncü oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.