Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi öğrencilerinden yemek eylemi!

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi öğrencilerinden yemek eylemi!

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi'nde (KGTÜ) öğrenciler, alkışlı eylem yaptı. Kayıt yaptırılırken öğrenci ve velilerine “Yemek ücretsiz” bilgisi veren üniversite, üniversiteler açılır açılmaz yemekleri fiyatlandırdı.

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi'nde (KGTÜ) öğrenciler, alkışlı eylem yaptı. Kayıt yaptırılırken öğrenci ve velilerine “Yemek ücretsiz” bilgisi veren üniversite, üniversiteler açılır açılmaz yemekleri fiyatlandırdı. Bu durum öğrencilerin tepkisine neden oldu. Üniversitenin kampüs alanında toplanan öğrenciler, durumu alkışlarla protesto etti.

adsiz-001.jpg

Öğrenciler, üniversite yönetiminin karardan vazgeçmesi gerektiğini söyleyerek, “Kayıt yaptırırken bize yemek ücretsiz denildi. Şimdi yemek için para isteniyor. Bu tezatlığı nasıl ifade edebiliriz ki? Mağduriyet yaşamak istemiyoruz” dedi. Bazı siyasi partiler de alınan kararın yanlış olduğunu, üniversitenin mağduriyetleri gidermesi gerektiğini aktardı. Ayrıca Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi'nin Selçuk Üniversitesi'ne devredilmesi iddiası da ortalığı karıştırdı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum