Konya GHSİM’de THOM’a taze kan

Konya GHSİM’de THOM’a taze kan

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Gençlik ve Spor Bakanlığınca, Konya Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde (TOHM) görev yapmak üzere ataması yapılan yeni personelleri sporcu ve antrenörlerle tanıştırdı.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Gençlik ve Spor Bakanlığınca, Konya Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde (TOHM) görev yapmak üzere ataması yapılan yeni personelleri sporcu ve antrenörlerle tanıştırdı. 2020 ve 2024 Olimpiyatları için, Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) koordinesinde İlimizde bulunan Atıcılık, Atletizm, Bisiklet, Halter, Judo ve Tekvando branşlarında çalışmalarını Konya’da sürdüren 72 sporcu ve 13 antrenörün, çalışmalarını daha sağlıklı bir ortamda gerçekleştirebilmesi adına Spor Uzmanı, Psikolog, Diyetisyen, Fizyoterapist ve Masör olarak atanan yeni personeller görevlerine başladı.

Ayrıca bakanlık tarafından yapılan sözleşmeli personel alımlarında Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzde ise 9 Spor Eğitim Uzmanı, 1 Psikolog, 1 Beslenme Uzmanı, 1 Fizyoterapist, 2 Masör ve 5 Antrenör toplamda 19 personel yeni görevlerine başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.