Konya Futsalda heyecan artıyor

Konya Futsalda heyecan artıyor

Türkiye Futbol Federasyonu, tarafından organize edilen Futsal Ligi İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Eskişehir, Samsun, Malatya ve Rize olmak üzere 8 ilde devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, tarafından organize edilen Futsal Ligi İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Eskişehir, Samsun, Malatya ve Rize olmak üzere 8 ilde devam ediyor. Tek yaş kategorisinde  oynanan maçlar sonunda il birincisi takım diğer il birincileri ile Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.Şampiyon takım UEFA FutsalCup'taTürkiye’yi temsil edecek.

Oldukça zevkli ve heyecanlı müsabakaların oynandığı Konya Futsal Ligi’nde ise Anadolu Selçukluspor, Havzanspor, Anadolu Derespor, Ars Park Sanayispor, Selçuklu Belediyespor, Selçuklu İdmanyurdu, Monivaspor ve İhsaniye Gençlerbirliği takımları mücadele ediyor. 4’erli 2 grup halinde devam eden ligde grup maçları sona erdi.

Konya Futsal Ligi; A grubunda; 3 maçınıda kazanan Havzanspor birinci, hemen arkasında Ars Park Sanayispor 2., B grubunda yine 3 maçınıda kazanan Selçuklu Belediyespor ilk sırada Selçuklu İdmanyurdu ise ikinci sıradan yarı finale yükselmeyi başardı.

Bu hafta içinde oynanacak; Havzanspor-Selçuklu İdmanyurdu ve Havzanspor-Ars Park Sanayispor yarı final maçlarında galip gelen takımlar finale yükselecek. Final maçı sonrasında kazanan taraf Konya Futsal Ligi şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.

8 ilin şampiyonunun yer alacağı Türkiye finalleri sonunda Türkiye Futsal Şampiyonu olan bir takım UEFA FutsalCup’ta ülkemizi temsil edecek.Konya Futsalİl Temsilcisi İbrahim Karabacak,  Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun destekleri ile 2 sezondur Konya’da futsal ligini geçekleştirdiklerini, kulüplerin salon futbolunu sevdiklerini ve uyum gösterdiklerini belirterek, Stadyum Atatürk kapalı spor salonunda oynanan maçlara tüm sporseverleri davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.