Konya, ev sahipliği yapacak

Konya, ev sahipliği yapacak

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı ve Selçuk Üniversitesi işbirliğiyle 22 - 26 Aralık tarihleri arasında 2. Lig Salon Futbolu Müsabakaları Turnuvası düzenlenecek.

Alaeddin Keykubat Kampusü 75. Yıl Spor Salonu’ndaki müsabakalarda 10 üniversiteden 15 takım yarışacak. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Konya İl Temsilcisi ve Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yönetimi Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Selçuk Buğdaycı, müsabakalara aylar öncesinden hazırlandıklarını belirterek, “Salon futbolu dediğimiz futbol müsabakalarını bizimle birlikte 10 üniversitenin katılımıyla yapacağız. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Yaklaşık 300 sporcu üniversitemizde buluşacak. 8 erkek, 7 bayan olmak üzere 15 takım birincilik için mücadele edecek.” dedi.

Selçuk Üniversitesi’nin 2 yıl önce bayanlardan oluşan takımlarla yapılan müsabakalara ev sahipliği yaptığını, bu yıl ise erkek ve bayanlardan oluşan 15 takımın buluşacağı büyük bir organizasyonla üniversitelerin spor takımlarını ağırlayacaklarını vurgulayan Buğdaycı, “Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı talebimiz üzerine organizasyonu bizim yapmamızı uygun gördü. Müsabakaya katılacak üniversitelerin yakınlığı ve salonumuzun uygun olması bu kararda etkili oldu. Hem üniversitemizin hem de Konyamız’ın tanıtımına katkı sağlayacak bu müsabakalara sporseverleri davet ediyoruz.” diye konuştu.
Ev sahipliği yapacak Selçuk Üniversitesi ile birlikte Kırıkkale, 9 Eylül, Akdeniz, Osmangazi, Anadolu, Hacettepe, Başkent,  Nevşehir,  Abant İzzet Baysal Üniversiteleri ile Polis Akademisi futbol takımlarının katılacağı müsabakaların heyecanlı geçeceğini belirten Buğdaycı, bütün takımlara başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.