Konya davamızın en önemli kalelerinden’

Konya davamızın en önemli kalelerinden’

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Nedim Titiz, “İnanıyorum ki, yerel seçimlerde Konya’da partimiz önemli başarılara imza atacak ve belediyecilik nasıl olur, tüm herkese yeniden gösterecek” dedi

Konya’nın Milli Görüş davası için önemli bir şehir olduğuna dikkat çeken Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Nedim Titiz, “İnanıyorum ki, yerel seçimlerde Konya’da partimiz önemli başarılara imza atacak ve belediyecilik nasıl olur, tüm herkese yeniden gösterecek” dedi

whatsapp-image-2023-10-29-at-15-48-06.jpeg
Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı, 8. Olağan Kongresi, Saadet Partisi Konya il başkanlığı binasında düzenlendi. Tek liste ile gidilen kongrede, mevcut başkan Fatih Karaman, yeniden başkan seçildi. Kongreye Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Nedim Titiz, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, il başkan yardımcıları, Karatay ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda delege katıldı.
KARATAY’DA YEREL SEÇİMİ KAZANACAĞIZ
Kongrenin açılış konuşmasını Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman yaptı. Karaman, 3 yıllık bir görev daha verildi bize. İnşallah bu süreç içinde daha güzel çalışmalar yapacağız. İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Çözüm önerilerimiz de hazır. Önümüzde bir belediye seçimi var. Büyükşehir’de olduğu gibi inşallah Karatay’da da seçimi kazanacağız” dedi.

whatsapp-image-2023-10-29-at-15-47-55.jpeg

Daha sonra Saadet Partisi GİK Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, kongrede bir konuşma gerçekleştirdi. Saydam, Filistinlilerin her daim yanlarında olacaklarını söyledi. Saydam, Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen katliama Müslüman ülke yöneticilerinin sessiz kaldığını vurguladı. Saydam, “İsrail ancak güçten anlar, yaptırım şart” vurgusu yaptı.

whatsapp-image-2023-10-29-at-15-48-57.jpegAVRUPA BİRLİĞİ SEVDASI BİZE ZARAR VERDİ!
Kongrede konuşan Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Nedim Titiz de şunları kaydetti: “Erbakan Hocamız, İslam Birliği’nin ütopya olmadığını, aksine bataklıktaki dünya siyasetinin tek çıkış yolu olduğunu tüm âleme ispat etti. Ancak şahsi menfaatlerinden vazgeçmeyen siyasiler ve bürokratlar, bu çıkış yolunu kabul etmedi. İsrail, Filistinli kardeşlerimizi çocuk, kadın demeden öldürmeye devam ediyor. Biz ise sadece miting yapıyoruz. Katı yaptırımları uygulayamıyoruz. İslam ülkeleri bir araya gelip, birliktelik görüntüsü veremiyor. Avrupa Birliği sevdası birçok yönüyle bize zarar verdi. Oysa İslam Birliği savunulmuş olsaydı bugün ne Suriye ne Filistin ne de diğer İslam ülkeleri bu durumda olmuş olurdu.” Titiz, ayrıca Konya’nın Milli Görüş Hareketi için önemli bir şehir olduğunu söyledi. Titiz, “Konya, davamızın kalelerinden. İnanıyorum ki, yerel seçimlerde Konya’da partimiz önemli başarılara imza atacak ve belediyecilik nasıl olur, tüm herkese yeniden gösterecek” dedi.
EMRE ÖZGÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum