Konya Büyükşehir'den Dodurga seçimlerine destek!

Konya Büyükşehir'den Dodurga seçimlerine destek!

Edinilen bilgilere göre Konya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Çankırı Dodurga seçimlerine destek için beldeye birkaç araç gönderdi. Partiler ise “Kontrolsüz güç gösterimi altında seçim yapıldı” dedi

Çankırı Dodurga'da 13 yıl sonra yapılan belediye başkanı seçimini 995 oy alarak yüzde 86.81'lik orana ulaşan AK Parti Adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı kazandı. Seçimin ardından sosyal medyada tartışmalar ise bitmedi.Yeniden belde statüsü kazanmasının ardından 13 yılın sonra belediye başkanını seçecek olan Çankırı Dodurga'da sandıktan ezici bir üstünlükle AK Parti çıktı. AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili Yılmaz Tunç'un duyurduğu sonuçlara göre Dodurga'da AK Parti'nin adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı yüzde 86,81 oy alarak belediye başkanı seçildi. Tunç'un açıklamasına göre AK Parti 955 oyla yüzde 86,81'lik orana ulaştı. DEVA 23, T. Değişim 14, Memleket 21, Adalet 23, Saadet 17, Yeniden Refah 47 oy aldı.

adsiz-009.jpg

KONYA'DAN GELEN ARAÇLARIN PLAKALARI SÖKÜLDÜ!

Seçimin ardından sosyal medyada tartışmalar da arttı. Seçimde kontrolsüz güç gösterildiği, AK Partili belediyelerin de beldeye araç gönderdiği belirtildi. Dodurga'ya araç gönderen iller arasında Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yer alması da dikkatlerden kaçmadı. Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci, konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Müjdeci, “Bütün partiler, kardeşlik ortamında süreci yönetti ancak AK Parti kontrolsüz bir güç göstergesi yaptı” dedi. Seçimden önce Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)'den beldeye kepçe hibe edildiğini, yapılan şikayetler üzerine kepçenin garaja çekildiğini aktaran Müjdeci, şunları kaydetti: “Son hafta da Konya Büyükşehir Belediyesi'nden vidanjör ve birkaç araç geldi. Şikayetlerin artması üzerine Konya'dan gelen araçların plakaları da söküldü.”

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ GÖNDERDİ

DEVA Partisi Çankırı İl Başkanı Mustafa Avşar da seçimlere destek için Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından araçların gönderildiğini doğrulayarak, “Önümüze bakacağız. Seçim oldu ve bitti. Biz, bu yanlış uygulamaları düzeltmek için kurulduk. Konya Büyükşehir Belediyesi de destek için Dodurga'ya araç gönderdi” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

adsiz-008.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum