Konya burada eğleniyor

Konya burada eğleniyor

Konya Expo Paintball ve Atv Off Road, gençlerin uğrak adresi oldu. Boyalı tabancalarla savaşan ve ATV'lerle yarışan gençler, ormanlık alanda doyasıya eğleniyor.

Kişilerin bireysel olarak ya da takımlar halinde rakiplerini yenmek için yarıştıkları bir spor olan paintballa rağbet her geçen gün artıyor. Gençler, boyalı tabancalarla belli kurallar çerçevesinde birbiriyle savaşıyor. Gençler, paintball sayesinde doyasıya eğleniyor. Birçok kişi de ATV'ye ilgi duyuyor. Konya Expo, Paintball ile ATV Off Road’ı aynı çatı altında sunuyor. Eğlence merkezini tercih eden gençler, doğa ile iç içe, gürültü ve stresten uzak alanda, adrenalin dolu dakikalar yaşıyor. Ormanlık alanda 3 bin metrekarelik bir paintball pisti oluşturuldu. ATV'lere binen gençler, hem eğleniyor hem temiz hava soluyor hem de stres atıyor.

2-4-013.jpg

GENÇLER ATV'LERLE YARIŞIYOR

Konya Expo'nun sahibi İbrahim Yeşilova, yarışlar ve organizasyon hakkında bilgi verdi. Gerçek ATV keyfini Konya’yı en iyi gören tepelerden sunduklarını belirten Yeşilova, "Gümüştepe mevkinin üzerinde bulunan dağ ve yamaçlarda, şehrin gürültüsünden uzak, muazzam manzarası olan bir noktada gençlere unutulmaz bir deneyim sunuluyor. Sıfır olarak temin ettiğimiz Kuba 200 HP ATV araçlarla hizmet veriyoruz. ATV’lerimizin düzenli olarak bakımları ve temizliği yapılmaktadır. ATV turlarımız araziyi çok iyi bilen rehberlerimiz eşliğinde yapılmaktadır. ATV kullanmak için herhangi bir ehliyet şartı gerekmiyor. Araçları 17 yaşından büyük herkes kullanabilmektedir. İşletmemizde kural dışı hiçbir uygulamaya müsaade edilmemektedir" diye konuştu.

2-5-012.jpg

BOYALI TABANCAYLA SAVAŞIYORLAR

Paintball'dan da bahseden Yeşilova, "Paintball, genel tanımıyla karşılıklı 2 takımın çeşitli senaryolarla birbirlerine karşı oynadıkları bir grup oyunudur. 3 bin metrekarelik tamamen doğal ortama kurulan pistimiz, gerçek bir savaş heyecanı yaşatmaktadır. Arazi şartlarını olduğu gibi yansıtan pistimize eklemiş olduğumuz siper, sığınak, kule ve çeşitli savaş materyalleri ile savaş heyecanı zirveye çıkarılmıştır. Birçok açıdan kontrolü sağlanmış olan boya mermilerimiz, sağlık prosedürlerine uygundur. Birinci sınıf mermilerimizin namluda patlaması ya da attığınız hedefin haricinde bir yöne gitmesi mümkün değildir. Kullanmış olduğumuz kıyafetlerimiz genel sağlık ve hijyen kuralları gereği düzenli olarak temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir" şeklinde konuştu.

HAMDI BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.