Konya bir değerini daha toprağa verdi

Konya bir değerini daha toprağa verdi

Konyaspor ve Konya futboluna gerek oyuncu ve gerekse antrenör olarak uzun yıllar büyük hizmetlerde bulunan efsane futbolculardan Artuğ Sayar, vefat etti.

Dün Cuma namazını müteakip Sultan Selim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Üçler mezarlığına defnedilen Sayar, uzun süreden beri Konya’dan uzaktaydı. Bizde Merhaba Gazetesi olarak Artuğ Sayar’a Allah’tan rahmet, yakınları ile ailesine de başsağlığı diliyor ve acılarını paylaşıyoruz.     
YÖNETİMDEN BAŞSAĞLIĞI
Konyaspor yönetim kurulu, vefat eden Artuğ Sayar ile ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı. Konyaspor yönetiminin mesajı şöyle: “Konya İdmanyurdu ve Konyaspor takımlarında uzun yıllar forma giyen eski sporcularımızdan Artuğ Sayar’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Konya İdmanyurdu ve Konyaspor formalarını giyen  Merhum Artuğ Sayar’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.”
Öte yandan, TSYD yönetimi ve Taban Birlikleri de başsağlığı mesajı yayınlayarak, Artuğ Sayar’a rahmet, yakınlarına başsağlığı mesajı yayınladılar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.