Konya Bayram coşkusunu Turkcell ile yaşadı

Konya Bayram coşkusunu Turkcell ile yaşadı

Turkcell ,bayramda iyi dileklerini sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için bayram coşkusunu mobil iletişime taşıdı.

Turkcell ,bayramda iyi dileklerini sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için bayram coşkusunu mobil iletişime taşıdı.  Turkcell kalitesinde kesintisiz iletişim ayrıcalığını bayramda da ödün vermeden sunan Turkcell, 6-9 Kasım tarihlerini kapsayan 4 günlük Kurban Bayramı boyunca Turkcell’ lileri 914 milyon dakika konuşturdu. En çok konuşan ilk 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Diyarbakır, Adana, Mersin, Kocaeli ve Hatay oldu.

Turkcell’lilerin bayram boyunca cepten gönderdiği  kısa mesajların sayısı  ise 1 milyarı geçti. Bayram boyunca yoğunlaşan ses ve  kısa mesaj trafiği, Turkcell şebekesinin gücü sayesinde hiçbir sorun yaşanmadan bayram sonuna kadar devam etti. Kısa mesaj (SMS) trafiğinde ilk 10 il ise  İstanbul, Bursa, Kocaeli, Mersin, Ankara, Antalya, Sakarya, Hatay, İzmir ve Diyarbakır oldu.

Turkcell’liler  bayram boyunca  toplam 375.310 GB  data kullanarak mobil internet üzerinden de bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Data kullanımının en yoğun olduğu ilk 10 il ise sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin,  Adana, Kocaeli, Muğla ve Konya olarak gerçekleşti.

Turkcell Şebeke Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu,  geniş kapsama alanıyla müşterilerine  kaliteli hizmeti sunmanın gurunu yaşadıklarını söyledi. Terzioğlu, bayramda Turkcell müşterilerinin sevdikleriyle en iyi hizmet kalitesinde iletişim kurmaları için 24 saat kesintisiz çalıştıklarını belirterek, Turkcell’i tercih eden müşterilerine teşekkür etti . Terzioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

 “Turkcell’lilerin güvenine layık olabilmek için her zaman olduğu gibi bayram boyunca da 7/24 çalıştık. Bu sayede, iletişim trafiğinin sıradan bir güne göre arttığı bayram günlerinde müşterilerimiz hiçbir sorun yaşamadan bayram tebriklerini sevdikleriyle paylaştılar. Her özel günde olduğu gibi bu bayramda da yine bütün Türkiye’yi birbiri ile konuşturduk ve uzakları yakın hale getirdik” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.