Konya, Adanaspor maçını iple çekiyor

Konya, Adanaspor maçını iple çekiyor

Süper Lige yükselme mücadelesini onurlu bir şekilde sürdüren Konyasporda projektörler tamamen Adanaspor maçına çevrildi.

Süper Lig’e yükselme mücadelesini onurlu bir şekilde sürdüren Konyaspor’da projektörler tamamen Adanaspor maçına çevrildi.  Kartal’da moraller süper. Maçın hakemi Antalya’dan Mustafa Kamil Abitoğlu

 

Konyaspor dış Dünya’ya kapandı. Pazar günü, Adanaspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımın antrenmanları dünden itibaren basına ve taraftarlara kapatıldı. Adanaspor maçı için dün, tüm futbolcuların katılımıyla taktik çalışan yeşil-beyazlılar bugünde taktik ağırlıklı biri çalışma daha yapacaklar ve hazırlıkları Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler.

Teknik ve taktik antrenmanlarla birlikte moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık veren Konyaspor teknik adamları ve yöneticiler, ligde kalan 3 haftadan oldukça umutlular. Hedef, üç maçı da galibiyetle kapatıp ilk iki sırada yer alarak Süper lige direkt çıkmak. Konyaspor’da, Adanaspor maçının taktiği bugün gerçekleştirilecek çift kale maçta gerçekleştirilecek. Takımda moral iyi. Dünkü antrenmanda da futbolcuların oldukça neşeli ve istekli oldukları ileri sürüldü. Takımda Perez ve Selim dışında eksik yok.

Konyaspor ile Adanaspor arasında Pazar günü oynanacak ve Antalya bölgesinden Mustafa Kamil Abitoğlu’nun düdük çalacağı maçın biletleri de dünden itibaren satışa çıkartıldı. Konyaspor taraftarları, maçı VİP tribünden 50, kapalı tribünden 20, yeni yeşil ve maraton tribünlerinden 5, eski yeşil ve kale arkası tribünlerden 1 TL ödeyerek izleyebilecekler. Misafir takım tribün bilet ücretleri de 5 TL olarak açıklandı. Bayanlar ve 12 yaş altı erkek çocuklar için kapalı tribün A blokta 400 kişilik ücretsiz yer uygulaması bu maçta da geçerli olacak.

Konyaspor yöneticileri, futbolseverleri tribünlere davet ederek destek istediler. Yöneticiler, taraftarların cezaya neden olabilecek küfürlü tezahürattan kaçınmalarını, ligde kalan 3 haftada alınacak seyircisiz oynama ve ağır para cezasının Konyaspor’a pahalıya patlayabileceğini dile getirdiler. Adanaspor maçının kırılma maçı olduğunu ifade eden yöneticiler, “Bu maçı kazanarak hedefe bir adım daha yaklaşmış olacağız. Dolayısıyla bu maça kırılma maçı gözüyle bakıyoruz. Herkes gibi taraftarlarımız da sabırlı olmalı. Özellikle iç sahada son maçımızı Elazığspor ile oynayacağımızı kimse unutmamalı. Bunun için de sadece futbolcularımızı teşvik edecek tezahüratlarla bizlere yardımcı olmalılar” diyerek, taraftarların tribünleri doldurmasını istediler.

MAÇIN HAKEMİ ABİTOĞLU

Pazar günü oynanacak olan Konyaspor-Adanaspor A.Ş. maçının hakemi belli oldu. Bu zorlu karşılaşmayı Antalya bölgesinden Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bank Asya 1.Lig’in 32.haftasında 29 Nisan Pazar günü oynanacak Konyaspor-Adanaspor A.Ş. maçında M.Kamil Abitoğlu’nun düdük çalacağını açıkladı. Abitoğlu’nun yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Asım Yusuf Öz yaparken, maçın dördüncü hakemi Burak Astar. Bank Asya 1.Lig’de 32.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle: Yarın oynanacak olan Kartal-Gaziantep Belediye maçını Mustafa Aydın yönetecek. Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan Çaykur Rizespor A.Ş.-Giresunspor Aytekin Durmaz, Karşıyaka-Boluspor Serkan Çınar, Konyaspor-Adanaspor A.Ş.: Mustafa Kamil Abitoğlu, Kasımpaşa-Kayseri Erciyesspor: Mustafa İlker Coşkun, Denizlispor-Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor: Sut Arslanboğa, Bucaspor-Göztepe A.Ş.: Yunus Yıldırım,TKİ Tavşanlı Linyitspor-Elazığspor maçını ise  Fırat Aydınus yönetecek. Bank Asya’da günün son maçı saat 17.00’de Sakaryaspor ile Güngörenspor arasında oynanacak ve bu karşılaşmada Ferdi Uludağ görev yapacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.