Konsomatris Kavgasında İşlenen Cinayetin Zanlıları Yakalandı

Konsomatris Kavgasında İşlenen Cinayetin Zanlıları Yakalandı

Adana’da işten çıkarılan bir kişi arkadaşıyla birlikte daha önce çalıştığı barı bastı. Çıkan kavgada silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti. Olaydan sonra gözaltına alınan 5 kişi adliyeye çıkarıldı.     Seyhan...

Adana’da işten çıkarılan bir kişi arkadaşıyla birlikte daha önce çalıştığı barı bastı. Çıkan kavgada silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti. Olaydan sonra gözaltına alınan 5 kişi adliyeye çıkarıldı.

    Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerindeki bir barda konsomatris olarak çalışan Yeliz Y. (38) ile Ş.K. kıskançlık yüzünden kavga etmesinin ardından bar sahibi Yaşar T. (44) Yeliz Y.'yi işten attı. Bunun üzerine Yeliz Y., Abdullah Heybeli adlı arkadaşıyla bara geldi. Burada çıkan kavgada silahlar ateşlendi. Mehmet Arif K. (21), Hayrettin T. (20) ve Cabbar A.'nın (35) karıştığı kavgada Heybeli silahla vuruldu. Olay yerinden kaçmak isteyen şahıslar otomobille yol ortasında yatan Abdullah Heybeli'nin üzerinden geçti. Hayatını kaybeden Heybeli’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

    Polisin yaptığı çalışmaların ardından zanlılar kısa sürede yakalandı. Emniyetteki sorgularında şahıslar Heybeli’yi Mehmet Arif K.’nin vurduğunu söyledi. İfadeleri alınan şahıslar adliyeye sevk edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.